Návrhy na vylepšení serveru.
Já jsem měl třeba runebook a runy(společně se spellem mark) hrozně rád, ale to ovlivňuje hlavně to že na shardu kde jsem "vyrostl" to mohl mít každý.
Tady je to řešené a navržené jinak, cestování pomocí "povozů"(ale asi stále nepodporuje přepravu petů?) a přes kouzelnické spelly - popravdě jsem to nikdy ve hře neviděl a nevím ani jak přesně to funguje. Možná by se mohly přidat další povozy na vzdálenější lokace, když se svět rozšiřuje a mapa se začíná více osidlovat? Je pravda, že cestovat pěšky někam dál patří asi k nejnudnějším částem hry.

Ability ke zbraním se mi nelíbí. Máme tu perky podle povolání. Zbraně mají statistik až až. Myslím, že budeme rádi, když se podaří vyladit zbraně a ne to ještě komplikovat dalšími "složitostmi". Jinými slovy bych si nebral zbytečně velké sousto a dojedl rozjedený pecen chleba.

Rychlost petů se měnila několikrát co si pamatuju. Já jsem zastánce toho, aby stíhali následovat hráče za běhu, protože čekat na svého peta není žádný med i když to možná neodpovídá realitě. Jinak to, že medvěd zabije plně vybaveného válečníka se mi taky nelíbí, ale zde se to neřeší(což odpovídá mé teorii, že válečník by měl být prakticky nejsilnější v přímém souboji a podle něj by se měl ladit zbytek povolání, natožpak odnoží jako je pet).

OOC: Mrzí mě, že je kopírován můj podpis a to jen za účelem zbytečné provokace. Myslím, že to bylo mezi mnou a Whitey - nějak jsme se dohodli, podpis jsem si smazal sám, nikdo mi ho nemazal násilím. Navíc jsem uznal, že není aktuální a momentálně zbytečně demotivující, což dneska není to, co by Manawydan potřeboval. Když už chcete mít podpisy, tak si aspoň sepište svůj, díky.

OOC: Ilicius: Podpory si vážím, ale říkám podpis jsem si smazal po dohodě a nechci tady dál zbytečně vařit vodu. Jsem sice zastánce kritiky a sepsal jsem jí až až, ale všeho moc asi škodí, což jsem nikdy nechtěl.
Hádky a OOC: Možná by se mohly zavést už nějaké pravidla aspoň pro sekci návrhy, kde se to skoro vždy zvrhne ve spam nebo hádku.
Odpovědět

Příspěvky k tématu
Návrhy na vylepšení serveru. - od Vít - 04.02.2014 v 09:15
RE: Návrhy na vylepšení serveru. - od Gheed - 04.02.2014 v 12:25
RE: Návrhy na vylepšení serveru. - od Gheed - 04.02.2014 v 12:48
RE: Návrhy na vylepšení serveru. - od Talon - 04.02.2014 v 13:04
RE: Návrhy na vylepšení serveru. - od Fujiwara - 04.02.2014 v 13:19
RE: Návrhy na vylepšení serveru. - od Gheed - 04.02.2014 v 13:28
RE: Návrhy na vylepšení serveru. - od Gheed - 04.02.2014 v 13:43
RE: Návrhy na vylepšení serveru. - od Stig - 04.02.2014 v 14:25

Skok na fórum: