Hodnocení tématu:
  • 1 Hlas(ů) - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Archiv] Bratrstvo
Segovez moudrozvol, tehdejší člen rady již nepatří do našich řad a proto si vyprošuji odted jakekoliv spojování s tímto vyvrhelem pekla.
Ano, vím zastával jsem se ho, ale tomu je již konec, konečně jsem také otevřel oči. "Jednho rána jsme se vzbudil, vstal z postele, obul si boty které leželi u postele a šel do své bedny pro vybaveni. Jak jsem otevřel výko bedny, nevěřil jsme svým očím, rychle prohledavam ostatni bedny a také nci nenalezám, jen bezcene cetky. Rychle sebehnu polonahy do prizemi k bedne s mimi luky a zbyl tam jeden obly lzk, ktery byl v pulce zlomeny.. To sand ne, řekl jsem si, otevřu dveře a kráčím rychlím krokem rudý ve tváři k bedně kde byli uloženy veškeré finance, prázdno, jen učetni kniha kde se zapisovali vybery a vklady, na konci knihzy bylo jen napsáno - penize presunuty kvuli bezpecnosti. právě mi to blísklo hlavou, ten padouch, ta hyena pojistil se majetkem bratrstva, aby mě mohl vydírat a držet mě v šachu..." O den později "Vyjdu ze dveří a koho nevidím, stary znamy segovez, nalehal at ho psutim dovnitr ze ma nabidku, jeho nabidky byli neprijmutelne a nesmyslné, snažil se nabourat se na mou mysl a využít to ve svuj prospěch což se mu však nepovedlo.. Zde sjou dveře, tak táhni kryso, řekl sem... venku sme potkali kojaka, ten samozřejmě také naléhal, segovez mě celou dobu urážel a nadaval mi, tetiva na mém luku nedokázala být klidná, strelil sem mu do nohy šíp aby zmklk což nepomohlo a stále se mi vysmívalm, když sme ho s kojakem poslali ke všem ďáblům, odchazel, chtel sme zasahnout, lae opet z nicehonic zmizel, supel sem vtekem, ale vedel sem ze sem na to sám krátký"

I když mi bylo řečeno, že se maže, tak i kdyby ne, tak si za sve činy odted zodpovídá sám a s nama nema již nci společného, peníze už nejspíš nikdy neuvidím a majetek také ne. Věřil se mkryse, ale to už nevrátím.
It's good to be bad.
Karlos Strench - Elf, hraničář

Příspěvky k tématu
[Bratrstvo] Cíle a poslání - od Pandrhola - 27.11.2008 v 17:39
Volby vůdce - od Pandrhola - 04.12.2008 v 02:01
domek - od Pandrhola - 07.12.2008 v 00:44
RE: Informace pro členy bratrstva - od Kara - 20.12.2008 v 23:46
Velká kronika Bratrstva - od Pandrhola - 27.12.2008 v 18:28
RE: Velká kronika Bratrstva - od Pandrhola - 27.12.2008 v 20:56
Slyšte, Slyšte - od Kara - 27.01.2009 v 23:29
RE: [Bratrstvo] Informace pro členy - od Kara - 22.03.2009 v 11:13
RE: [Bratrstvo] Informace pro členy - od Kara - 09.06.2009 v 10:42