06.04.2014 v 13:03
(06.04.2014 v 12:20)Thortogily napsal(a): Stigu to co většinou napíšeš jsou jen rádoby bláboly o tom, které mě osobně připadají, jako kdyby jsi byl ještě sám naštvanej, že ti tu někdo napíše, že nechce už hrát. Sám jsi napsal, že tak často ve hře nejsi, tudíž podle mě nevíš skoro nic o tom, co se v ní momentálně děje a hlavně proč se to děje.Jestli tu někdo nechce hrát, jsem ten poslední, kdo by vás přemlouval.
Nic proti, ale to je jen tvé zbožné přání. Jinak bych řekl, že ve hře jsem v průměru podstatně častěji, než třeba ty.. Kde jsem psal, že nejsem tak často ve hře a k čemu se to vztahovalo? Promiň, ale hraju tu několik let a ve hře jsem dost na to, abych věděl, o čem mluvím, tedy kompetentní jsem k tomu pravděpodobně víc než ty (relativní nováček s počátečním zápalem, který však zdá se stejně rychle pohasíná).
(06.04.2014 v 12:20)Thortogily napsal(a): To co se tu, ale děje je to, že některý lidi prostě zapomínaj, že pokud chtějí hrát zlou RP postavu, má to mít nějaký průběh a ne si z minuty na minutu říct, teď budu zlej a adios (a většinou v tomhle figuruje domluva vícero lidí ooc).A jak si přišel na to, že tvoje představy jsou přesně to, jak se to má dělat? Ono není RP dělat věci z minuty na minutu a dělat věci impulzivně?
(06.04.2014 v 12:20)Thortogily napsal(a): Bylo by taky hezký si uvědomit, že vaše postava nedělá bordel sama od sebe, za svoji postavu si zodpovídáte sami a i za to co dělá. To si myslíte, že mezi tou židlí a klávesnicí hraj vaše babička? Ne, to hrajete vy.Tak tohle mi přijde dost legrační od člověka s historií křivých nařčení ostatních hráčů a výsměchu spravedlnosti stylem psaní na veřejný chat "jestli chceš, zařídím ti zase ban", s historií vydírání vlastních spoluhráčů a dávání ultimát stylem "pokud nebude podle mého, tak nazdar" (a to prosím v situaci, kdy s tebou ani vlastní spoluhráči tak docela nesouhlasí).
Ty byses měl hlavně jít zamyslet sám nad sebou.