06.04.2014 v 13:07
(06.04.2014 v 12:42)Poutnik napsal(a): Ať už to označíme jakkoli, faktem je, že výsledkem je prázdný server. Na to já jako medicínu ordinuji respekt a toleranci, kterou jsem nastínil v předchozích sáhodlouhých příspěvcích. Stig na to ordinuje.. tím si nejsem zcela jistý. Ať už Stig z pozice RT ordinuje cokoli, nevychází mu to, naopak prokazatelně selhává, což mu nicméně nebrání tuto medicínu obhajovat.
Vždyť to není pravda. Taková souvislost není samozřejmá a aní jí nemůžeš nijak prokázat.. Pokud určuješ příčiny nízkého statusu takto snadno, pak jsi buď hlupák, nebo záměrně lžeš. Tohle je tedy pouze zářný příklad demagogie ve své čiré podobě.
Btw. podle tvého jsou tedy na Endoru a DP1 zjevně samí slušní hráči překypující respektem a tolerancí.. Well played, Sir.
Co já ordinuju je, abys projednou místo zaměřování se na vlastní plány, vlastní prospěch a vlastní osobu začal vnímat okolní realitu. To je taky projev respektu a tolerance, tak tu nehraj na city s pomýlenou argumentací..
EDIT: A jinak, pokud se mýlím a selhávám, dobře, máte to mít. Dělejte si to podle svého a já půjdu z cesty na tak dlouho, jak budete potřebovat, abys prokázal svá tvrzení.. stačí slovo, není to pro mě problém. Pokud toto nejsi schopen dokázat, pak tady jenom tlučeš prázdnou slámu a otíráš se o lidi, kteří se místo toho snaží pracovat. Pokud jsi schopen to dokázat, dám ti klidně měsíc nebo čtvrt roku a dej se do práce třeba hned. Pokud máš ve všem tak jasno a jsi takový suverén, nebude to pro tebe sebemenší problém.
EDIT2: Anebo víš co - když "prokazatelně selhávám", tak pokud se nepletu je mojí povinností odstoupit bez čehokoliv dalšího. Dál si s tím poraď, jak uznáš za vhodné. Ale chápu, že převzít osobní odpovědnost, do toho už se nikomu z vás chtít nebude, že ano?
Takhle tedy vypadá tvůj respekt a tolerance v praxi. Svalit vinu na jednotlivce na základě docela pitomé a ubohé argumentace, na základě demagogie a neprůkazných domněnek. Dle mého spíš dost smutný příklad podpásové "sofistiky" a hyenismu, spíš než ten tvůj respekt a tolerance, co si stále bereš do úst.