(03.07.2014 v 09:21)Brak napsal(a): Vy ty "záporáky" ovšem hrajete jen jako hloupý PvPery, který kašlou na to, jaký budou mít jejich činy následky. Už jednou jsme na chatu rozebírali (a je to i na fóru), že orkové a Ishar, mají mezi sebou spojenectví. Tudíž když napadnete na území Isharionu dva orky, co maj s Isharem spojenectví, tak je na nich, co budou s tím napadením dělat. Vy jste měli tu smůlu, že šel zrovna Bumhug do města za Horianem něco probírat, tudíž se k němu napadení orkové připojili a stěžovali si na vás. A nebyli rozhodně první.
To co tu cituješ, nemá s tím, o čem se tu bavíme nic společnýho. Tady se jedná o RP následky/tresty, né o to co bylo a nebylo v souladu s PvP pravidly (ty porušeny nebyly, až na ten malej kix u Swallow, ale napadnutej se neozval, tak asi ok).
To že má někdo PvP flag ještě neznamená, že když ho napadnete, tak si nemůže RP stěžovat. PvP flagem jen dává souhlas k tomu, že může bejt napadnutej.
A určitě je rozdíl mezi tím když budete napadat lidi na cestě, s nezahalenejma tvářema, v oblečení a s vizáží podle který vás každej zná, a tím když se zahalíte, koupíte si roušky/róby a budete se snažit lidi napadat/pojíždět tak, aby vás nepoznali. Vás jsem zatim neviděl jinak, než v tom prvním příkladu...
Francis a spol byl zatčenej, to by ještě nebylo tak hrozný. To se dalo vyřešit, mohly se z toho vykroutit, nebo jen zaplatit pokutu. Posrali si to až tim, když ve vězení zabili jednu stráž. Pak tam přišel Horian a spol, ani to je nezastavilo a snažili se sesílat další kouzla, načež je Horian a spol zpacifikovali.
Co se týče RP trestu popravy... Byl bych pro, kdyby se popravenýmu pak vytvořila nová postava s polovinou levelu tý popravený, nebo by hrál za svýho potomka s tím, že by se jeho současná postava přejmenovala, anonymizovala, ovšem s tím, že by měl část majetku po popravený postavě (v rámci RP by se jednalo o dědictví).
A to RP tam v tom vězení, mi teda dost smrdělo. Nevím jak vy, ale já kdybych se dostal do vězení, tak se snažim sekat latinu a né zabít stráž a nadávat všem ostatním. Lidi tu asi neumí rozlišit pomezí hráč x postava. Stejně tak jako vžít se do situace, v jaký se postava nalézá...
meleš nesmysli, to bych rovnou všem dal fl a nesral se s nějakým rp. Jako čistě pvpflageři si počínali oni(Teda spíš jako dementi) když naběhnou do tří týpků s pvp flagem. Takže tady nemel nesmysli to že někomu dám ránu, ho neopravňuje ani z rp hlediska k tomu naběhnout proti přesile do tří týpků s pvp flagem, nechat si rozbít držku a jít f/nukat do města, osobně pa má být potrestanej takový retard, my jsme iniciovali pvp až po opětovném nabadení, nikoliv bum a pojet, bum vypnout war mode a čekat na reakci(čehož jsi se asi během utíraní prdele orků nevšiml)Jsem zvědavej jak by doapdlo moje fňukání u horiana že mě napadli orci? já ti řeknu jak, vůbec nijak a vymlouvali byste pičusky na rp ;-) což děláte celou dobu.
Mě se strašně líbí jak se bratrstvo snažíte za každou cenu kriminalizovat a přitom dáváte nulový prostor pro naše rp hraní a víte co? Já vam na to kašlu. PVP off a zase si můžete rozdávat tresty jen za špatné parkování a buzerovat lidi, že někdo nosí zbraň ve městě, pochybuji že takovou modrou svini(jeho rp postavy) jako je Horian to bude bavit.
Odkdy masky ochrání útočínka před identifikaci? to je mi taky novinka, jestli se nepletu když tenhle návrh byl byli jste těžce proti.