03.07.2014 v 10:04
Jestli myslíš toho orka na koni, tak ten do vás opravdu nenaběhl
. Jel kolem vás, nic neřekl a pak se jen trochu pozasatavil, načež jste vy, prakticky bez toho aniž by jste cokoliv řekli, začali čarovat. Ovšem nezabili jste ho. To s druhým orkem kde jste čarovali kamenný zdi, jsem nevidlě celý.
A nevím co by ho na tom jako nemělo opravňovňovat. To je na postavě hráče co s takovou situací udělá a podle mě je "jít fňukat" do města reakce, kterou bych čekal od většiny postav.
Jak by dopadlo tvoje fňukání? Asi nijak, vzhledem k tomu že ty jsi ten známý zločinej s ještě víc zločinečtějšího Bratrstva, co tak rád pojíždí spojence Isharionu
. Jsme RP shard kde je RP vyžadováno, nevím teda o jakym vymlouvání na RP tu mluvíš.

A nevím co by ho na tom jako nemělo opravňovňovat. To je na postavě hráče co s takovou situací udělá a podle mě je "jít fňukat" do města reakce, kterou bych čekal od většiny postav.
Jak by dopadlo tvoje fňukání? Asi nijak, vzhledem k tomu že ty jsi ten známý zločinej s ještě víc zločinečtějšího Bratrstva, co tak rád pojíždí spojence Isharionu