Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 3.67 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hlášení prohřešků k prošetření
(03.07.2014 v 10:50)Brak napsal(a): RP prostor pro vaše hraní určitě máte a jestli né, stačilo napsat někomu z GM, který by s váma mohlo spolupracovat. Rozhodně neni špatný že chcete hrát záporáky. Jen by jste se měli zamyslet nad tím, jestli pojíždění lidí na potkání je ten správnej směr. Protože pak se není čemu divit, že vznikaj tyhle problémy. Co se týče stráží, taky se mi nelíbí že jsou některé strašně zrychlené (nahlásil to někdo už jako bug?) a že vás ani neomráčí, ale hned hodí do basy. Stačí sesumírovat nějaké rozumné nápady na to, jak systém stráží předělat ku prospěchu jak klaďasům, tak záporákům. Určitě se dá něco změnit.
PS: A je těžký nekriminalizovat spolek, kterej už ty sám představuješ jako spolek patronů odpadlíků, žoldáků a vrahů. Zvlášť když máte tak bujnou minulost. Pak neni možné začínat s "čistým štítem".

Prostor tu rozhodně není a nikdy nebude, dokud se budou mít hráči možnost vzájemně zavírat do basy... Ono by to mohlo fungovat, ale... jsme prostě lidé a jak už máme ve zvyku, vždy se snažíme jedna v náš prospěch a i když je myšlenka sebeušlechtilejší historie nás učí, že vše co šlo bylo zneužito. A to samé platí v tomto případě. Navíc díky tomu že jsem na RP shardu tak to potřebnou omačičku na ospravedlnění jakýchkoliv činu lze dodat velmi jednoduše.

Proto pravím, že pravomoci zavírat někoho do vězení, v rukou hráčů nejsou nejlepší cestou pro rozvoj shradu. A první myšlenka zkvalitnit hru se bude postupně vytrácet a dojde k tomu, že zkvalitní hru právě jen těm několika vyvoleným a těm co drží hubu a krok.

A musím říct jak jsem byl nadšen že si opět můžu tady s vámi zahrát, tak mě mé nadšení pomalu ale jistě opouští. Nikdy mi nevadilo, že mě někdo pojel (hral jsem na spoutě shardu) byl prostě lepší a zasloužil si to. Ale co mi opravdu vadí a nikde jsem se s tím nesetkal, je tahle šikana mezi hráči.

Tady je krásná ukázka zneužitelnosti systému; Chudák ork, ať už se mu stalo cokoliv, přiběhne do města a postěžuje si že ho někdo shodil z koně, výsledkem je zatčení zúčástněných osob... Ale proboha proč? Nikdo neví co se presně stalo a chudák orčík to určitě barvitě vylíčil jak sním bylo špatně zacházeno, jak mu bylo ubližováno,.. atd. A výsledek? na základě RP lži, což je samozřejmě v pořádku, dojde k zatčení postav (což už v pořádku není - protože se jedná o systémové uvěznění kterému se nelze bránít)... Kdyby je místo toho s kamarády zabili, vylootili a třeba i několikarat RK (přeháním :p) tak je to pořád přijatelnější než systémové uvěznění, které mohlo vzniknout na základě úmyslné lži. Opravdu jsem netušil, že na manawydanu je praktikována presumpce viny. A pokud budou mít hráči tyto pravomoce, tak to tak vždycky bude. A ruku na srdce kdyby došlo k řádnému procesu orčík by jisto jistě prohrál pač je to RP tvrzení toho co se stalo 3 proti 1 (ať už je pravda kdekoliv - není to podstatné).

A z události, která mohla být super podkladem pro další RP dění se udělá fraška, protože každá z prominutím píííčovina se řeší vězením...
Odpovědět

Příspěvky k tématu
RE: Hlášení prohřešků k prošetření - od 50634 - 11.09.2009 v 15:02
RE: Hlášení prohřešků k prošetření - od Naeramarth - 03.07.2014 v 12:15

Skok na fórum: