Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 3.67 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hlášení prohřešků k prošetření
(03.07.2014 v 12:16)RadstaR napsal(a): Cessnek: A je to tu zase ... prisel si hrat nebo zase brecet a delat ze sebe mucednika ? Kde jsou ty tvoje kecy na zacatku, co si tu psal ?
Nejak rychle si na vsechno zapomel a vratil se do starych koleji ...

kdybych se vrátil do starých kolejích tak tu lootím kde koho(a ani tenkrát to nebylo kde jak husté, až na nafukování) takže co? Vracím se jako rozumnější, jestliže spatřuji, že zde není o záporáky(at už rp bandity atd.) místo, mažu postavu a nechávám to tu ležet ladem. Nechci tu vést žádné flame války, ale jestli jsi nepostřehl, tak prostě mam hold na určitý věci jiný náhled a byl bych rád kdyby tady ten prostor proto byl. To je celé, to že jsi na druhé straně spektra, vím. Chci jen najít rozumný kompromis, který bude vyhovovat všem.

Osobně se mi nelibí že kojak je v base na 150 dní a že jakmile přijmu dva lidi do bratrstva, hned jsou v base na základě svědectví orka, který byl současně obětí a jedinou jeho újmou bylo to, že jsme ho shodili z koně(nebyl omráčen, nebyl zabit) a celé to je tak tvrzení proti tvrzení, tohle mi prostě v pořádku nepřijde a jestli to tak chcete, nebudu vám bránit, ale nebudu se toho zúčasťnovat. Máznu postavy a zas tu během pár dní budete mít krásných 6 lidí online, kde se budou řešit přestupky jako pokuty za parkování, modré svině nebudou logovat, protože nebude koho pojíždět atd. atd.

Nechci nikomu kurvit hru a jestli to tak většina hráčů cití, tak tu skutečně nebudu hrát, omluvím se zamávám a jdu pryč. I když můj důvod proč jsem sáhl po odbanování byl právě ten, že mi několik hráčů napsalo, že bratrstvo je tu třeba.

Kritika Bumhuga: Líbí se mi že orci, kteří chtěli s náma hned válčit a psali si o to na icq, kteří nás začali napadat(nikoliv mi je) teď brečí u starosty a schovávají se za systémovou stráž, toliko k vašemu RP.

k mučenictví: já nevím ale jestliže jsem skutečně součástí nějakých rp obstrukcí, kteří mi do basy se snaží dostat všechny členy na základě obvinění jednoho orka, nevydávám se za mučedníka, ale prostě něco tu úplně nehraje a skřípe. Nemyslíš?
Odpovědět

Příspěvky k tématu
RE: Hlášení prohřešků k prošetření - od 50634 - 11.09.2009 v 15:02
RE: Hlášení prohřešků k prošetření - od Cessnek - 03.07.2014 v 12:26

Skok na fórum: