03.07.2014 v 16:27
Členové Řádu
Mistr:
Lonias
Starší:
Mallwin Miel
Vědoucí:
Zasvěcený:
Godefroy
Učedník:
Jaro 3.Toru, 338.roku
Je tomu již dlouho co byla spatřena poslední aktivita našeho řádu, ale opět jsme se vrátily. Do našeho řádu vstoupil nadějný kouzelník Godefroy. Doslechl jsem se i o tom, že se do Isharionu vrátily členové Bratrstva a někde se usídlily. Po pár dnech bádání, když už jsem myslel, že se opět uzavřu ve svém domě a budu se dál věnovat studiu knih a jiným domácím radovánkám se vrátil Mallwin. Po pár hodinách přemlouvání a přesvědčování jsem kývl na myšlenku uspořádat u nás menší hostinu. Jídlo a pití zdarma přímo v našem domě v Cyproně. Projel jsem Ishar a v dole jsem našel překrásnou slečno nejspíše farmářku, která potvrdila svou účast na hostině a kývla na pracovní nabídku kde se bude starat o pohoštění. Poté co jsem se vrátil zpět s nějakými věcmi z Isharského trhu přivedl Mallwin do našeho domu neznámého muže. Po chvíli jsem se dozvěděl nejen jeho jméno, ale i to, že jeho víra je k Helmu. Nabídl jsem mu členství v našem řádu inu uvidíme jak se rozhodne a co čas ukáže.
*U nového velkého sídla v Cyproně se na vývěsce objevil vzkaz. Jsi-li schopný bojovník či zručný řemeslník a nebo jen rád hledáš dobrodružství či domov a nebojíš se být celkem něčeho většino kde i ty budeš mít svou váhu, slovo a místo. Přidej se k Řádu Měsíční Čepele. Podepsán Lonias.*
*V Isharu se na vývěsce objevila zpráva s mapou. Máš hlad, chuť či žížeň a nebo snad jen hledáš trochu společnosti. Příjd do Cyprony na hostinu do domu Řádu Měsíční Čepele. Podepsán Lonias.* (Dnes od 8-9 hodin!)