Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 3.67 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hlášení prohřešků k prošetření
(03.07.2014 v 16:33)monty napsal(a):
(03.07.2014 v 16:20)Cessnek napsal(a):
(03.07.2014 v 15:59)monty napsal(a): no nebudu řešit nějakého dratharta to mi za ty nervy nestojí Biggrin
na dotaz o Kojakovi jsem odpověď nedostal a v logu trestů nic nevidím takže za Ishar vyřízeno
mohli bychom se vrátit k věci? pinďoury si běžte poměřovat na dvoreček já chci slyšet od RT jestli jsou ochotní to nějak řešit s těmi vrahy nebo alepoň napište že o tom mluvíte

monty, jestli je shození orka z koně vražda, jdi k lékaři Biggrin

co prosím? řekl bych že asi nevíš o čem se tady bavíme a proč chci znát od RT názor...

2Whitey: tak to je hodně velký pech že nám stig zmizel v takové krizi...návrh na řešení? jen mi prosím neříkejte abych je pustil...už jedno GM po mně nedávno chtělo abych se vzepřel zásadám RP a opakovat to nehodlám
Můj názor na popravu je v příspěvku #501.
Zkráceně, postava by měla být popravena s tím, že si udělá náhradní postavu s bonusem expů a majetkem po popravený postavě.

(03.07.2014 v 18:26)Whitey napsal(a):
(03.07.2014 v 18:00)Whitey napsal(a): Momentálně se snažím přijít na adekvátní trest ve světě kde některé z bytostí nelze zabít (vše co představují ve hře hráči).
Protože poprava ve světě kde se někteří můžou kdykoliv oživit postrádá smysl.
Teď tady mluvíme o popravě jako o permakillu. O tom, že postavu usmrtíme na dobro. RP bude poprava, OOC pak smazání postavy.

A to že tu není Stig přece neznamená, že se vším budeme čekat na něj. Stig si určil zástupce, tím je Galran. Takže v tomhle má poslední slovo Galran, který platí stejně, jako slovo Stigovo.

A k tomu "Zablokování oživení u křížů". Přijde mi to jako skvělej nápad!
Taky mě napadá, že by se oživování mohlo omezit na víru. Helm by přece neoživil orka, co vyznavá Gruumshe. Ten, kdo by byl ateista, nebo jen nebyl přihlášenej k žádný víře, by se mohl oživit kdekoliv s tím, že by za to platil. Mimo to by kněz a postavy se stejnou vírou, mohli mít bonus k modlitbám léčení, podpory,...

Jinak hráč by nejspíš opravdu neměli mít takové práva, jako dávat někoho do vězení na dýl, jak na 3 dny. Až teda na starostu, kterej by k tomu byl dost kompetentní. U odsouzených postav by pak probíhaly soudy. Město by tak zavedlo funkci soudce a svět by se tím trochu oživil.
Odpovědět

Příspěvky k tématu
RE: Hlášení prohřešků k prošetření - od 50634 - 11.09.2009 v 15:02
RE: Hlášení prohřešků k prošetření - od Brak - 05.07.2014 v 10:43

Skok na fórum: