(07.07.2014 v 12:05)Halli napsal(a): Jako já se opravdu musím smát. Opravdu si myslíte, že odstranění bolesti záleží jen na RT? To je zas jednou kravina. Bolest se odstraňuje tak, že se o to hráči zajímají a snaží se jí odstranit. Jedná se o spolupráci mezi hráči a rasovým GM. Vymetáním dungů a trajdáním po mapě se posunutí hranic nikdy nedočkáte.
Systémy možná na jiných shardech fungují, ale hádej co? Neplatí to pro naprosto odlišný shard. Já bych třeba nechtěl, aby na MW bylo něco z funkčních systémů shardů, na kterých jsem hrál. Chci vidět něco, co sem skutečně patří. Hráči na MW mají tendenci dělat všechno ve stylu pěst na oko.
Klidně si směj, nebo mi ukaž někde kompletní rp zápis na a progress boje proti bolesti, na který hráči(převáně tedy nový) mohou navázat.
Bolest je to nejzouvalejší řešení, které toho času bylo, mohlo se vymyslet cokoliv jiného. Ten quest je proste trapárna sama o sobě, hráči o to nemají zájem, protože jak již 1000 krát bylo řečeno například stigem: vše záleží na gm a bylo tu dost hráčů co předtím dělali první poslední proto, aby bolest šla k šípku a co myslíš?
Gmkům se to nehodilo a argument málo hráčů. Tak asi tak.
Já osobně nechápu proč by nemohla znenadání zmizet, stejně jak se objevila, ten quest je jedna velká pruda, nuda a nikoho to nezajímá, už jen z toho pohledu, že neexistuje žádný rp zápis, od počátku boje s bolestí až do současnosti a tudíž nidko neví, co se má udělat, co se ztratilo(trapas s kameny) kdo je má, kde jsou atd.