10.07.2014 v 02:13
(10.07.2014 v 02:08)Gheed napsal(a): Myslím, že tady není co vysvětlovat. Log to nádherně ukazuje. Urazil jsi mě pro mě neznamou řečí, co ork nezná to ho uráží. a to lechtatko to jen dorazilo. Hele nejsi nemocný? Producírovat se před pevnosti, ignorovat a uražet orka.. a pak se divit že jsi dostal po dršce? Ty jsi opravdu blbeček, rejpe do orka a pak se divi a jde si těžovat háh .. ještě tě tam přetahnu očarovanou sekerou a ty mi řekneš lechtátko ... no ty mě zas dávaš
Tak ty jsi fakt třída.
Teď jsi přečti co jsi napsal.
Nejdřív mě řekneš, že jsem tě urazil neznámou řečí, ale najednou "lechtátku" rozumíš? Ty jsi hraješ na tenkém ledě, který se pod tebou láme. Vybíráš si jen co se ti teď hodí. Jestliže ses urazil neznámou řečí, měl bych se teda urazit orčštinou (?) taky já. Ale zaútočil jsem na tebe? Vyhrožoval jsem ti? Nadával do "nubhosh pitomá" ? A pak ty tvoje výjevy na global chatu.
Čel svým činům a nesnaž se pořád jenom zastírat.
Francis el Levion - mág, amatér - Kde ho potkáte nejčastěji? Běžet někam do dungeonu. A víte proč tam běží ? Protože tam už zase chcípnul..! :D Tak abych se zase vrátil pro věci :(