12.07.2014 v 13:44
Tož tehdá dobrá.
Jsem v lágru od včerejška kolem 16:xx v Isharu.
Trest měl být dva herní dny.
Trest mi vydali na ten cár papiru až v 22:xx
Dnes stále nemám svoje věci, nikdo mě nepustil ven.
První reakce onoho Sokara byla, že mi sebere bábovičku a dá mi nějakou svojí uber - známku, za kterou umírají děti v somálsku.
Když jsem mu naplno řekl, že mám k němu podobně cítení, začal omýlat banen za nonRP.
Tudíž se musím smát. Takhle kompetentní GM jsem už dlouho neviděl.
Jsem zvyklej na Stigovy dlouhý slohový práce o něm samým, ale tohle je fakt rofl. Nemoct unýst sodu z druhý strany a začít mlít o banánu to je opravdu usměvný.
Page jsem si o věci napsal, zatím bez důsledku. V lágru jsem místo oněh dvou herních dnů už skoro 4 (no aspoň ze zdejší potravy udělá pan Šmirgl konečně něco k jídlu).
Ani tak mě nebere to, že tam trčim, jako to, že mi přijde, že svoje věci už nemam snad ani právo vidět.
Byl bych rád, kdyby se toho chopil někdo normální a dal to konečně dopořádku.
Děkuji
Jsem v lágru od včerejška kolem 16:xx v Isharu.
Trest měl být dva herní dny.
Trest mi vydali na ten cár papiru až v 22:xx
Dnes stále nemám svoje věci, nikdo mě nepustil ven.
První reakce onoho Sokara byla, že mi sebere bábovičku a dá mi nějakou svojí uber - známku, za kterou umírají děti v somálsku.
Když jsem mu naplno řekl, že mám k němu podobně cítení, začal omýlat banen za nonRP.
Tudíž se musím smát. Takhle kompetentní GM jsem už dlouho neviděl.
Jsem zvyklej na Stigovy dlouhý slohový práce o něm samým, ale tohle je fakt rofl. Nemoct unýst sodu z druhý strany a začít mlít o banánu to je opravdu usměvný.
Page jsem si o věci napsal, zatím bez důsledku. V lágru jsem místo oněh dvou herních dnů už skoro 4 (no aspoň ze zdejší potravy udělá pan Šmirgl konečně něco k jídlu).
Ani tak mě nebere to, že tam trčim, jako to, že mi přijde, že svoje věci už nemam snad ani právo vidět.
Byl bych rád, kdyby se toho chopil někdo normální a dal to konečně dopořádku.
Děkuji