13.07.2014 v 19:36
(01.07.2014 v 14:04)Ilicius napsal(a): Popisek už asi nikde není. Apoň s čísly.
Ale tak, ten perk dělá to. Že k efektivní hodnotě všech bojových skillů, se ti přičte X% tvého nejvyššího zbranového perku. Kde X je dané stupněm perku a na 4. stupni je 50 (nižší stupně si už boužel nepamatuji a na mantisu buď už ten popis není, nebo ho neumím najít).
Takže pokud mám 4. stupeň perku a řekněme sečný 100 a všechny ostatní 1,tak se mi při výpočtu zásahu ke všem ostatním perkům přičte 50%, k sečným samotným 50% z 1 (druhý nejvyšší skill), tedy 0,5. Pokud bych ale měl 2 skilly na 100 (řekněme sečný a drtivý) a všechny ostatní 1. Tak se mi bude při určení zásahu počítat +50 u všech skillů (neb při určení bonusu k sečným to bude uvažovat 50% drtivých a naopak).
Můžu tohle prosím použít jako základ pro popis perku na wiki?
S tím, že mi z toho ve zkratce vyleze něco jako tohle?
Kód:
K efektivní hodnotě všech bojových skillů přičte X% nejvyššího zbraňového skillu. X je dané stupněm perku.
Číselné hodnoty už si zjistím, jde mi jen o to, jestli to správně chápu. Pletu se, anebo červeně vyznačené slovo v citaci je drobná záměna slov perk a skill?
Nebo má někdo již hotový a vhodnější popis toho perku, který tam můžu rovnou vložit? Čísla kdyžtak doplním.
Dík za objasnění.