(21.07.2014 v 22:25)monty napsal(a): trest vám byl dán z RP důvodů které klidně napíšu členům RT kteří se budou zajímat ale vám ne...to že jsem vás nenapadl osobně ale pomocí stráže je snad jasné ne? To že mě helmité nebránili bylo způsobeno špatným nastavením zákoníku...-opraveno
máte jistou možnost jednat či vyzvídat proč se tak stalo...každopádně whitey nešlo by zařídit nějaké makro na použití zákoníku...než překlikám co chci tak kolem mě zločinci 4x projedou a ještě se mi vysmějou
to je sprostá lež, bud ted hned řekni, za co byli a z jakého důvodu napadeni, nebo to je jen prosté zneužítí tvojí pravomoci, lžeš jak když tiskne. IG s tebou nic řešit nebudem, řešíme to nahlášením přestupku a zneužití systémové stráže, protože nic jiného to nebylo. RP důvod je jedinej, kdyby se dopustili zločinu, čehož se nedopustili. Cokoliv jiného je jen účelové zneužívání systémové stráže, nebo ještě účelovějšího rp. Takže to vyklop tady a hned. Tvůj prohřešek je už nahlášen k prošetření. Osobně si myslím, že hráč v tvých nekvalit v takové funkci nemá co dělat.