Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 3.67 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hlášení prohřešků k prošetření
Moja subjektívna perspektíva.

Dvaja členovia Bratrstva - Athiec a Francis šli na výlet do Isharu. Stretli Horiana. Poslal na nich stráže páč členovia Bratrstva sú na BL.

Bratrstvo namieta že to nieje podla RP, že sa to nemali ako dozvedieť.

Tu som sa k udalosti dostal ja:
Najprv som videl Athieca ako berie veci v Horianovom tele (zatial som sa o to nezaujímal). Pred Isharom stáli dvaja summ undeadi, tak som sa po ICQ pýtal Horiana čo sa to deje.

Ked som k tomu prišiel ja, videl som dvoch členov bratrstva v Helmovom chráme resskillovať Horiana. Obaja mágovia boli bez oblečenia = vyzerali že sa tiež pred chvílou ressli. Mimo RP ich požiadal aby s tým prestali, nevyhoveli tak som odišiel z chrámu.

Medzičasom prišiel Denetrius a Avaldr tak v rámci RP sme chceli začať situáciu riešiť, nač Athiec odlogol so slovami že na to nemá nervy. Na to som nemal nervy ja tak sme ho odloglého zabili.

Horian si medzičasom pozbieral veci, Athiecove telo som našiel asi o 10 minút neskôr pri južnej bráne. Jediné čo viem je že si Horian zobral nejaké strieborné. Telo tam ostalo ked som odchádzal z hry.

=================

a) Kapitán stráže a starosta naozaj môže ovládať stráže. Je len na ňom na koho ich pošle. Môže aj na mňa...
b) Ak si myslíte že vám to dáva právo stáť v chráme a resskilovať tak to je váš problém.
Black Hole:
http://www.youtube.com/watch?v=fCL5CfHm7Ps

(kto nájde môj príspevok má bod .) )
Odpovědět

Příspěvky k tématu
RE: Hlášení prohřešků k prošetření - od 50634 - 11.09.2009 v 15:02
RE: Hlášení prohřešků k prošetření - od Mir - 22.07.2014 v 09:54

Skok na fórum: