(22.07.2014 v 18:25)Whitey napsal(a): Cesneku, ještě tu přistane jedna nadávka a přidám BAN i na fórum.
Dostal jsem se k vyjádření druhé strany, odpovídá tomu co jsem zjistil sám a co se tu napsalo.
Jediným prohřeškem který jsem zjistil je nevarování hráčů před zápisem do seznamu nežádoucích osob.
Vzhledem k tomu co předcházelo (pruzení při pobíhání kolem něj) a co následovalo (reskill, neschopnost nést RP následky (odlogování) a další) nebudu nikoho trestat.
jaké pruzení??? whitey děláš si ze mě srandu?! my jsme kolem něj nepobíhali to že je neschopnej říct bů, stát atd. není snad náš problém? Jestli tohle chceš hodnotit jako pruzení(ANO JE NAŠÍ VINOU ŽE NÁS CHTĚL DAT NA BL A NEVĚDĚLI JSME O TOM), tak skutečně tohle uvažování nechápu.
resskill? jaké rp náslekdy? jaké odlogování?>> jestiže neřekne ani H. tak asi mohli těžko vědět o co se jedná a z našeho pohledu je prostě jen pojel schovaný za systémovou stráží a bylo to jen zneužití = odlog=nahlášení prohřešku.
Držel bych ústa, kdybychom věděli že máme být na bl a skutečně kolem něj pobýhali, smali se mu a lezli do Isharu. PO druhé ti říkám, že s horianem jsem se potkal ve městě toho dne minimálně(nebo den dva předtím dvakrát) a ve hře taky a neřekl nám nic. Z toho plyne co? Ze si nás chtěl vyjet se systémovkou uprostřed města, čí je to chba? že se pak Francis a atheic(kteří nic nevěděli) bránili? snad naše?!
a ještě jednou to zopakuji: horian měl několik IG(nebo na forum prostřednictvím vyvěsky, kterou používá na každou druhou blbost) příležitostí nám to osobně sdělit, ale pokaždé mlčel a dělal že nic a jen vyčůraně čekal na to, až budeme ve městě a bude nás poci pojet systémovkou! TOHLE JE PRUZENÍ!ty řekneš je to vaše chyba...
Jako whitey tohle fakt přeháníš..
ještě k tomu PRŮZENÍ ŽE JSEM KOLEM NĚHO BĚHALI, to je prostá lež, šli jsme do města, běželi jsme do dungu(zatahnutí na za páčku nešlo, protože na to byl třeba skill..viz v logu ptaní se na globalu) a pak jsme vyběhli hned z města, to jso prosím dvě cesty, já bych rád viděl to pruzení běháním, ještě když zmínim fakt, že jsme nevědli že nás chce na bl dát(ale vzhledem k tomu co horian je za IG za postavu se ji přirozeně vyhýbáme a nebudu lhát, že jsme neměli tušení že by možná něco mohl zkusit)
a co udělá whitey: Mounty se mu postěžuje jak moc jsme prudili...a už jsme ti zlý. Je to prostě pravda co říká Alvin, kdo chce psa bít hůl si vždycky najde a to se týká i rp trestů.
Pro mě je to jen důkaz naprosto failu, jakéhokoliv šetření a zaujatosti, montymu prostor dáš se ti postěžovat pak uděláš rozhodnutí a nám nedáš prostor na jeho výmysli reagovat. úžasné. Hele příště do toho logu ani nekoukej, není to třeba.
Jako sorry verdikt bych přijal naprosto bez komentáře, ale když ještě nakonec obviníš nás z pruzení, to je fakt krapet síla i na mě. = kdo chce psa bít hul si vždycky najde.