Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 3.67 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hlášení prohřešků k prošetření
Např. že jsi v RP prokazatelně členem zločinecké organizace a recidivista (ano, já vím, už sis to odseděl), takže to jestli tě stráže v konkrétním městě aktuálně pojedou nebo ne je čistě na momentální úvaze/benevolenci/aktivitě starosty či GM, případně zda je vše technicky správně. Pokud navíc nejsi občan města, nemáš ani nárok na RP spravedlivý soud ("už nás za to samé trestat nelze" - kde to je prosím RP napsáno?). To jsou dlouhodobě fungující pravidla.
Některé pokuty mohou mít charakter zadržovací vazby, není vždy určující, co je psané za zločin systémově.
Starosta má k využívání svých možností v Zákoníku volnou ruku, dokud má svou funkci. Myslím, že už jsem prokázal, že pokud je problém/neaktivita u starosty, takže nemám problém zkusit sehnat jiného.
Je to váš osobní spor ve kterém se všichni mezi sebou prasíte a po nás byste asi všichni chtěli, abysme vám "trochu helfnuli". Nemyslím si, že by se náš status online lidí zvýšil, kdybysme jakkoliv jednostranně "supportovali" jednotlivé hráče v jejich PvP prasení. Takže buď tresty nikomu, nebo všem. Je to jen můj názor a klidně na to můžeš nadávat, ale tak se na to dívám já (každopádně na tom teď zas tak nezáleží).

PS: A mám pocit, že jsme se tu akorát dočkali zas jen snůšky nadávek.. Podle mě je "normální" už jen třeba i nenabíhat si vzájemně do reskillů a neoživovat se dokola v chrámu města, kde mám BL atd., ale jak říkáš, já sem asi spadl.
Odpovědět

Příspěvky k tématu
RE: Hlášení prohřešků k prošetření - od 50634 - 11.09.2009 v 15:02
RE: Hlášení prohřešků k prošetření - od Stig - 23.07.2014 v 00:35

Skok na fórum: