Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 3.67 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hlášení prohřešků k prošetření
(23.07.2014 v 00:35)Stig napsal(a): Např. že jsi v RP prokazatelně členem zločinecké organizace a recidivista (ano, já vím, už sis to odseděl), takže to jestli tě stráže v konkrétním městě aktuálně pojedou nebo ne je čistě na momentální úvaze/benevolenci/aktivitě starosty či GM, případně zda je vše technicky správně. Pokud navíc nejsi občan města, nemáš ani nárok na RP spravedlivý soud ("už nás za to samé trestat nelze" - kde to je prosím RP napsáno?). To jsou dlouhodobě fungující pravidla.
Některé pokuty mohou mít charakter zadržovací vazby, není vždy určující, co je psané za zločin systémově.
Starosta má k využívání svých možností v Zákoníku volnou ruku, dokud má svou funkci. Myslím, že už jsem prokázal, že pokud je problém/neaktivita u starosty, takže nemám problém zkusit sehnat jiného.
Je to váš osobní spor ve kterém se všichni mezi sebou prasíte a po nás byste asi všichni chtěli, abysme vám "trochu helfnuli". Nemyslím si, že by se náš status online lidí zvýšil, kdybysme jakkoliv jednostranně "supportovali" jednotlivé hráče v jejich PvP prasení. Takže buď tresty nikomu, nebo všem. Je to jen můj názor a klidně na to můžeš nadávat, ale tak se na to dívám já (každopádně na tom teď zas tak nezáleží).

PS: A mám pocit, že jsme se tu akorát dočkali zas jen snůšky nadávek.. Podle mě je "normální" už jen třeba i nenabíhat si vzájemně do reskillů a neoživovat se dokola v chrámu města, kde mám BL atd., ale jak říkáš, já sem asi spadl.

jaké pvp prasení zase, fakt jdi do šípku. Alvin měl měl pravdu, říkal mi, nelezt tam, rt proti vám půjde, část hráčů lezoucí jim do prdele taky a vždy budete špatní.

A když jsme u té recidivistické organizace!!! TAK JSME TADY JAKO GIDLA S PŘESTÁVKAMAM PŘES PĚT, LET A FURT A ZAMÍTNETE NÁM VLASTNÍ VLAJKU S ODŮVODNĚNÍM ŽE SI JI NEZASLOUŽÍME?!!!! JAK SI JI MAME ZASLOUŽIT? POJET VÍC PVP? FAKT JSTE JEN BANDA ÚČELOVÝCH vocasů! Hážete nám jen klacky pod nohy nic jiného a s naším rp to nemá nci společného, do nikoho se nesereme. Každopádně taky nemam chuť a důvod logovat, když vím, že můžeme být pouze trestaní a nemáme jediné zázemí nebo právní ochranu. Fuck off.

a když horian něco pokazí hned mu běžíte všichni utírat zadek. Kdyby to horian neposral nic z toho by se nestalo, takže platí pouze whiteyovo: "měli jsme být varováni předem" a horian to celý posral a následné události, pak těžko můžou být hodnoceny jako chyba z naší strany.
Odpovědět

Příspěvky k tématu
RE: Hlášení prohřešků k prošetření - od 50634 - 11.09.2009 v 15:02
RE: Hlášení prohřešků k prošetření - od Cessnek - 23.07.2014 v 10:08

Skok na fórum: