Návrhy na vylepšení serveru.
(04.02.2014 v 09:15)Vít napsal(a): Ahoj napadlo mě pár věci co by některým usnadnilo napřiklad chůzi.
Co přidat na server Runebook? Jedná se o knihu do který se vejde 20run cca
Sloužilo by to k rychlejší přepravě runa by se dala označit před dungeony-města atd... Přidalo by se mágům a necromantům kouzlo Mark (Označení runy) Do knihy by se vkládali svitky pod jménem např (Originál název reccal)
Do knihy by se jich vešlo 20 kousku tyhle svitky a runebooky by mohl třeba vytvářet všichni kteří májí písemnictví.
Více v odkazu: http://www.uoguide.com/Runebook
Co vy na to?

Další návrh mě napadl přídat nějaké ability ke zbraní
Např: Dvojitý zásah,prosřelení brnění,otrávený šíp,schození zbraně z ruky,schození z koně,krvácení,snížení resistu na nějakou dobu.
Kazdá zbran by obsahovala 2 ability např luk: Dvojítý zásah+Prostřelení armoru
Nebo krátké kopí: krvácení,schození zbraně z ruky.

více :http://www.uoguide.com/Special_Moves **** - Traditional je tam seznam abilit klidně by Rt team mohl udělat svoje ability.

A poslední věc je zpomalení některých petů.
Je přehnaně že např grizzly je rychlejší než já takže mě ukouše do par sec at sou rychlý na pvm proti tomu nic nemám ale aby tamhle někdo na mně při pvp poslal grizzlyho a ja neměl šanci utéct mi přijde celkem nefér.

Doufám že nějaký návrh podpoříte.

Runebook a seznam abilit čerpáno z originální verze ultimy.
- Grizly se prostě nerfnotu musí, ma být pomocníkem ne řešitelem všech problémů.
- runebook, jsem proti němu. Jestli se nepletu obdobně tu slouží "rychlocestování" cestovní služba dostavník(upřímně řečeno, už i ta mi vadí)
Odpovědět

Příspěvky k tématu
Návrhy na vylepšení serveru. - od Vít - 04.02.2014 v 09:15
RE: Návrhy na vylepšení serveru. - od Gheed - 04.02.2014 v 12:25
RE: Návrhy na vylepšení serveru. - od Gheed - 04.02.2014 v 12:48
RE: Návrhy na vylepšení serveru. - od Talon - 04.02.2014 v 13:04
RE: Návrhy na vylepšení serveru. - od Gheed - 04.02.2014 v 13:28
RE: Návrhy na vylepšení serveru. - od Gheed - 04.02.2014 v 13:43
RE: Návrhy na vylepšení serveru. - od Stig - 04.02.2014 v 14:25
RE: Návrhy na vylepšení serveru. - od Cessnek - 23.07.2014 v 11:44

Skok na fórum: