(23.07.2014 v 17:00)Stig napsal(a): Cessneku, Cessneku, ty to svoje šaškovství prostě za každou cenu musíš hnát do extrému, ale hlavně že máš zas ve všem jasno. Opět žádná fakta, jenom výkřiky do tmy. Zkus projednou pochopit, že tu nehraješ sám a že ti tu prostě nikdo za každou cenu nepůjde ve všem na ruku jen proto, že si to zrovna ty. Furt si tu akorát něco vynucuješ, ale v zásadě je to stále jenom "já, já, já, jenom já".
Uvědom si, že kdyby to RT bylo vůči vám/tobě tak zaujaté, tak si ten první ban dostal mnohem dřív a nikdo by ti žádnou další šanci nedával. Trochu jsme doufali, že jsi za tu dobu dospěl nebo vyzrál a že se lidi můžou změnit, ale to bylo asi bláhové. Můžeš si za to sám, že se nedokážeš chovat slušně a normálně. Už bys měl vyrůst, tady to fakt vypadá jako ve školce pro jedináčky z bohatých rodin, co jsou zvyklý, že jim každý vždy splní první poslední.
Vem si to z druhé strany: proč by ti tu někdo měl dělat vocasa (třeba s nějakou vlajkou), když od tebe slyšíme jen nadávky, urážky a nesmyslnou kritiku všeho. Ty na našem místě bys s takovýma lidma nevydržel slušně jednat ani minutu, natož pro ně dělat jakoukoliv práci či jim dokonce dávat nadstandardní odměny.
Tak tu prosím nepoučuj o slušnosti, právu, spravedlnosti a jak se věci mají dělat, když vidíš jen sám sebe a dál už ne. V komunitě musíš nějak slušně a normálně fungovat i s ohledem na ostatní, včetně těch, které osobně zrovna nemusíš a když je potřeba, tak prostě svůj názor a sebe samého upozadnit a přijmout rozhodnutí jiných. Tos ale bohužel nikdy neovládl, podobně jako někteří další.
Ani neuvěříš, že mě to docela mrzí, protože s trochou soudnosti a kdybyses dal trochu dohromady bys mohl být opravdu přínosem pro všechny a nikdo by ti tu nestál v cestě.
1) Bla, bla bla bla bla, nech si výchovné lekce až budeš mít ty smrada stigu, chováš se velice často stejně ne-li hůř než já ;-) a je tady více uživatelů co si to myslí, takže zanech soudů a pouček.
2) Sám jen potvrzuješ že jste proti mě byli celou dobu zaujatí "nikdo by ti tu nestál v cestě." takže jaký pak copak. Tohle kdybych věděl, tak to ani znovu nerozjíždím. Sorry já jsem prostě zvyklej na diskuzi. Whitey bohužel ne + pár další. Mno tak k dnešnímu dni si minimálně dejte - 5 hráčů.
3) Mě jediné co mrzí, že jsem nevěřil Alvinovi a dalším veteránům, který tu už nehrajou a odrazovali mě od toho.
4) Když už máte v RT gm, který se taky chová občas jak malé děcko a urazí se kvůli každé prkotině(ještě jednou Whitey sorry for hurt your feelings), tak nechápu proč bych gmkování nezvádl i já. Upřímně řečeno do profesionálního gm máte všichni daleko, to není kritika, ale fakt, všichni jsme jen lidi co se dokážou pěkně nasrat.
Na edwina předej Bratrstvo, jestli bude chtít, díky