23.07.2014 v 19:42
(23.07.2014 v 18:34)Cessnek napsal(a): Užijte si 5 hráčů online(ono to totiž zase odpadne všechno) a pokuty za parkování
Já se klidně přiznám, že si to tu s pěti lidma užiju víc, než s 10 z nichž 5 se chová jako totálně ubohý dobytek. Fakt se tu nikdo nebude sprosťáků a trestanců doprošovat a lízat jim paty, jen proto, abysme měli číselně vyšší status. Myslím, že bez takových lidí se tu budeme mít všichni lépe. Už si uvědomte, že tohle vydírání tady na nikoho nezapůsobí.
My dva se vůbec nemůžem srovnávat, protože moje ego i kdyby bylo sebevětší, tak alespoň nevede k sebedestrukci, jako se tomu opakovaně stává u tebe.. Nemluvě o tom, že aspoň nemám potřebu tady plýtvat vulgarismy jako nějaký zastydlý puberťák.
Kdybych měl smrada, tak se předně nechová jako ty ani v deseti letech.
Ano, "nikdo by ti tu nestál v cestě", kdybys měl trochu "soudnosti a kdybyses dal trochu dohromady". Ale číst nadávky a sprosťárny a koukat tu na další prohřešky, o to tu opravdu nikdo nestojí. Ono je nutný tu větu přečíst celou, než to začneš citovat a uděláš z toho zas další z primitivních manipulací a konspiračních teorií..
Tyhle lidi mě vždycky akorát zbavěj veškerý chuti logovat a říkám si, že musím být opravdu dement, že tu po tolika ubohých výlevech ještě něco dělám.
A nějaký Bratrstvo je tedy to poslední, co mě aktuálně zajímá. Takže vcelku není zač. Guildmastera si zbytek členů může změnit běžnou hráčskou cestou, přes guildstone.