28.07.2014 v 17:13
(28.07.2014 v 14:44)Thortogily napsal(a): tak je mi jasny, že by mi byl bez milosti dán trest.
To je omyl, pokud hráč projeví aktivitu jiným způsobem nebo je GM jasné, že hráč je v tu chvíli aktivní a u PC, trest se ruší. Byli tu lidé, co to x-krát odklikli špatně, hned nalogli, psali na chat, že to prostě nespočetli nebo že se překlikli atd. - tresty jsem už takovým rušil, někteří hned po prvním neúspěšném pokusu psali na chat pobaveně, že neuměj počítat nebo klikat. Potom je to docela průkazné. Je to samozřejmě vždy na úvaze GM a hlavně jestli pozná, že si opravdu neprošel jen omylem nebo technickou chybou, ale zas takhle krutě to tu nechodí.
Jenom těm, co nijak neprokážou aktivitu za celou tu dobu kontroly a pak se jen vymlouvaj už nikdo nepomůže..

Takže reálně by člověk měl tu automatizovanou kontrolu projít, ale pokud má problémy, je dobré třeba napsat na chat ihned, v době trvání kontroly. Je to pak vidět i v logu a máš tak dobrou vyjednávací pozici pro odpuštění trestu, protože je velmi snadno poznat, že si v tu dobu byl aktivní.