07.08.2014 v 22:39
(07.08.2014 v 19:19)Retromancer napsal(a): Živý svět s jasnou dějovou linií (a ono něco takového opravdu kdysi bylo v plánu), s hráči, kteří se dokáží alespoň z 80% zabavit sami, stačí když jim GM ukáže směr. Zábavné dungeony, nejen s vyvražďováním NPC, ale třeba i s hádankami s logickými úkoly. Rozmanité NPC, které budou výzvou pro všechna povolání, funkční PvP s vyrovnanými podmínkami pro jednotlivá povolání (jakž takž samozřejmě) a RP řešením VŠECH aspektů boje (tedy žádné PvP flagy, nezranitelnosti a jiné non RP ochrany - když tě mág na 50 levelu bude chtít sesmahnout a ty budeš válečník na prvním, uděláš s tím leda prd. Jako v životě...)
Dějové linie tu jsou, jen to je ovlivněno tím, kolik se sejde hráčů a gm.
Dungeony s hádankami tu taky jsou
Funkční PvP tu je taky. Neber mě špatně, ale nějaky pojíždění řemesel alá "česnek stajl" by byla třeba pro mě poslední kapka pro vymazání postav, nehledě na to, že řemesla maj už takhle těžkej život.
Mág na max lvlu toho wara na prvním může sejmout i tak, záleží jak moc se k tomu sehraje scéna a bezdůvodný pojíždění podle mě taky není výhra.
Spíš sám poslední dobou přemýšlím, proč bych vůbec měl nadále hrát, vzhledem k tomu, že každý nalognutí mě provází čtením výblitků pár jedinců na world chatu, který jsou kopnutý.