11.08.2014 v 22:51
tak tedy znovu....BL do Isharu jsi měl mít hned po prokázání že jsi upír...důvod toho proč tomu tak nebylo je mi dodnes neznámý ale budiž...žádný trest sis neodseděl...všchny tyto "pokuty" uděleny jen symbolicky za tím účelem aby jsi šel portnout do vězení pomocí okovů...už jen fakt že jsi nám třikrát utekl z basy je dostatečný pro to aby jsi měl BL ale opět nevím proč jsi ho stále nedostal...od GMs jsem dostal nabídku že na černou listinu nahází drata, tebe a ostatní členy bratrstva proti kterým mám důkazy ale já si to chtěl řešit osobně...dočkal jsem se jen vychcávek v podobě výsměšných prljezdů kolem mé postavy rychlej než jsem se stihl proklikat třemi stranami zákoníku...jen díky neopratnosti a machrování lidí z bratrstva se mi podařilo na BL hodit alespoň athieca a francise (drata jsem tehdy už nestihl) a teď díky stejné chybě na tvé straně jsem tam hodil i tebe i když už jsi na BL měl být velmi velmi dávno...kdyby tě stráž reskillovala byl bych rozhodně ochotný tě dočasně odkliknout z bl aby jsi mohl zmizet stejně jako jsem to chtěl udělat u tvých kolegů (než mě sejmuli)...nebo chceš snad popřít že si zasloužíš BL v Isharu?