13.08.2014 v 06:54
Bod jedna, dle všech známek co jsem viděl, zpráva následovala asi až 5 minut po tom, co ho tam tahal na chatu. Víceméně v okamžiku, kdy mu asi došlo že na chat Horian nehodlá reagovat...Ale jo, uznávám že mé možnosti vidět zprávy jsou omezené (rozuměj nulové) takže to mohlo být jinak, ale vše nasvědčuje tomu, že ne (což je tedy spíš na logy). Jinak jo, vím že jsi to nebyl ty. Ale podílel ses na té akci a viděl jsi co dělá, nevím jak ty, já tomu říkám spoluvina (btw, kdysi jsem dostal BAN za nepovolené pvp i když jsem se žádného nedopustil a jen byl ve skupině, co se ho dopustila).
A prostě nevím, stále mi přijde, že Horianova akce, byla korektnější z hráčského pohledu. A to ani nemluvím, že systémové okolnosti spíš omlouvají Horiana, naproti tomu vám spíš přihoršují (aneb on musel reagovat na okolnosti a počítat s tím, že ho seš schopen nejspíše i zabít, než se prokliká zákoníkem, aby tě hodil na BL kde jsi měl být už celé věky, ty jsi to zjevně plánoval, nic tě netlačilo).
A prostě nevím, stále mi přijde, že Horianova akce, byla korektnější z hráčského pohledu. A to ani nemluvím, že systémové okolnosti spíš omlouvají Horiana, naproti tomu vám spíš přihoršují (aneb on musel reagovat na okolnosti a počítat s tím, že ho seš schopen nejspíše i zabít, než se prokliká zákoníkem, aby tě hodil na BL kde jsi měl být už celé věky, ty jsi to zjevně plánoval, nic tě netlačilo).