Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 3.67 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hlášení prohřešků k prošetření
(12.08.2014 v 20:33)Brak napsal(a): Co se týče toho zamaskování, tak to se Stigem uplně nesouhlasim. Hráči by měli podle mě mít možnost, nějak svojí postavu zahalit, aby jí ostatní nemohli, aspoň na první pohled, poznat.
Já ale nemluvil o tom, jak by to mělo být. Biggrin Na to sice můžu mít názor, ale to je tak vše. Mluvil jsem o tom, jak to je a co by se muselo udělat, aby to fungovalo podle přání některých. Což tak prostě v současnu nefunguje, takže debata je to spíš čistě na teoretické rovině.

(12.08.2014 v 20:33)Brak napsal(a): Vycházim z toho jak to je teď, i když Maskovací sada a samo Maskování je nedokončený.

Jak je to teď, tak po nasazení róby s kapucí a po nasazení kukly tě lidi maj stále pojmenovanýho. Jak sem říkal, dokud tomu tak bude, tak tě ty itemy za pár mincí prostě před ničím nechrání. To jsou fakta, současnost.
Idea je to hezká, ale bavili jsme se o realitě, která je taková, že ty itemy identitu prostě neskrývají. Smile
Tudíž dokud to nebude systémově fungovat tak jak se navrhuje, tak si můžete oblíkat klidně růžovou "hazard suit" a stejně vás každý pozná. Povinnost to RP uznávat je veškerá žádná, protože názory se různí a ostatně by se to i špatně kontrolovalo ze strany RT.

Ale dle mého názoru je to furt hodně silná feature prakticky zadarmo. Ono to zlodějovo Maskování proti tomu takový terno fakt není, využitelnost toho, že si můžeš tu identitu nadefinovat a že tě to místo toho pouze neukryje je prakticky nula. Tudíž jakmile tohle začne fachat přes item, tak přidaná hodnota toho perku je téměř nulová, zkrátka ta využitelnost není dostatečná oproti tomu itemu.
Já teda než bych hodil 10 perk bodů do Maskování, tak si prostě koupím item za pár šupů a mám klid.. Tímhle ten perk imho leda tak odepíšete.
PS: A taky sem zvědavý co se stane, pokud moje postava tu kapuci bude chtít někomu strhnout, pokud by se to náhodou zavádělo. Co se stane, pokud čloěk, kterého dobře znám, sice bude mít kapucu ale celou dobu na mě bude mluvit dobře známým hlasem. Asi se nestane nic, že.. Tudíž ultimátní nezrušitelná ochrana za pár stříbrných.
Tohle jsou ale všechno problémy, které byste měli prve řešit než se přijde s návrhy na takhle silnou feature. Mluví se tu o nějakých ideiích, ale ono to docela ve výsledku naruší nejednu ideu jinou.

Zkrátka tak jak to prezentujete tak to není domyšlené ani v základu. Výhodnost je jednostranná a ultimátní, takže jako návrh to je velice nedostatečné.
Odpovědět

Příspěvky k tématu
RE: Hlášení prohřešků k prošetření - od 50634 - 11.09.2009 v 15:02
RE: Hlášení prohřešků k prošetření - od Stig - 13.08.2014 v 17:31

Skok na fórum: