16.08.2014 v 17:51
ale vzdyt ja jsem tu pokutu afk dostal mel sem ji v baglu po tom co jsem se vratil k pc hned sem ji zaplatil ja nezaluju ani nefnukam trest si odsedim to uz opakuju asi popate taky nechci aby nekdo nekoho sesadil nebo aby dostal tres,ban nebo cokoliv me jen dostalo to ze dal zbytecne prudil 
vidis ty jsi uzil fajn hru s nim ja zase s Dratem to je presne to co rikam kazdej to vidi jinak klidne to smazte tady uz se stejne nic nevyresi jen sem si myslel ze pokud je nekdo AFK nejakou dobu od pc ze ten druhej na nej nemusi reagovat kdyz mi dal tu prvni pokutu nemusel to dal resit priste az nastane obdobna situace radsi odlognu sice zbytecne skazim hru ale nebudu se tu pak u pc zbytecne rozcilovat
a na ten trest mi mrkni 30 dni bez hry to je trosku moc
a za wara me to uz nejak nebavi 
KONEC

vidis ty jsi uzil fajn hru s nim ja zase s Dratem to je presne to co rikam kazdej to vidi jinak klidne to smazte tady uz se stejne nic nevyresi jen sem si myslel ze pokud je nekdo AFK nejakou dobu od pc ze ten druhej na nej nemusi reagovat kdyz mi dal tu prvni pokutu nemusel to dal resit priste az nastane obdobna situace radsi odlognu sice zbytecne skazim hru ale nebudu se tu pak u pc zbytecne rozcilovat
a na ten trest mi mrkni 30 dni bez hry to je trosku moc

KONEC