20.08.2014 v 16:52
Ad #24: S tím hodnocením se to má tak, že když se něco někomu z hodnotících GM libí (Triad, já, Galran), tak to i ohodnotíme. Pokud máte někdo pocit, že by si to Váše tvorba taky zasloužila, stačí nám napsat, my se na to kouknem a buď ohodnotíme, nebo ne, případně napíšem co se nám nelíbilo
.
Jinak co se týče té odměny za tyhle popisy, tak souhlasim se Stigem.
Wiki mi přijde využívaná, aspoň z řad RT. Já na ní minimálně 2x za den vlezu.
A neošíval bych se tu tím, že my jako RT tu z té práce nic nemáme. Nic nás tu nedrží, děláme to z naší vůle a očividně nás to i baví. To z toho máme.
Hráči tu hrají především pro to, aby se bavili ve hře. Když budeme chtít, aby nám pomohli s něčím jako je dělání popisů, je odměna na místě. Oni tu jsou, řekl bych, za jinou zábavou než je něco, jako dělání popisů. To je především naše práce.
Toť můj pohled na věc.

Jinak co se týče té odměny za tyhle popisy, tak souhlasim se Stigem.
Wiki mi přijde využívaná, aspoň z řad RT. Já na ní minimálně 2x za den vlezu.
A neošíval bych se tu tím, že my jako RT tu z té práce nic nemáme. Nic nás tu nedrží, děláme to z naší vůle a očividně nás to i baví. To z toho máme.
Hráči tu hrají především pro to, aby se bavili ve hře. Když budeme chtít, aby nám pomohli s něčím jako je dělání popisů, je odměna na místě. Oni tu jsou, řekl bych, za jinou zábavou než je něco, jako dělání popisů. To je především naše práce.
Toť můj pohled na věc.