Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[RP] V příroda dát pozor!
Dorazil jsem na místo s pár ostatními, jména sem neznal, oi neveděli oč běží, ale nebyl čas na vysvětlování, každá ruka, meč nebo vidle se v danou chvíli hodily..
Jeskyně byla plná vlků - strhla se velká bitva, někteří byli sraženi k zemi. Řvali bolestí, vlci drali čerstvé maso z končetin jako o život. Onen obtovksy vlk byl. zvláštní, cítil sem jako hraničář že s ním není něco v pořádku, po té co jsme zneškodnili ostatní vlky a obvazali zraněné jsem se pokusil s vlkem mluvit vzpomínám si na jeho slova : Je to moc sssilné, nedokážu to ovládnout, odejděte!
Snažil se s tím bojovat, avšak ona záhadná mco byla silnější než on sám. Znova se do nás pustil, škaredě mě pokousal, jen doufám že sme nebyl nakažen.
Když byl vkl již hodně zraněn, utíkal do hrádku ke kostlivcům, tím nas na chvili zdržel, ale né na dlouho..Nakonec jsme vlka znova dopadli, vypadalo to že to lidské z něj již vyprchalo, již se nedokazal ani torchu ovladat, choval se jen jako obyčejné zvíře. Zabili jsme ho, nešlo to jinak...
V jeskyni jsme po té našli roztrhané tělo ... *zamyslel se*
It's good to be bad.
Karlos Strench - Elf, hraničář
Odpovědět

Příspěvky k tématu
V příroda dát pozor! - od Bimbas - 05.02.2009 v 12:54
RE: [RP] - V příroda dát pozor! - od Kara - 05.02.2009 v 14:08
RE: [RP] - V příroda dát pozor! - od stepok - 05.02.2009 v 19:04
RE: [RP] - V příroda dát pozor! - od Rimoy - 09.02.2009 v 14:08
RE: [RP] - V příroda dát pozor! - od Kalear - 13.02.2009 v 11:41
RE: [RP] - V příroda dát pozor! - od Alex - 13.02.2009 v 13:18
RE: [RP] - V příroda dát pozor! - od Elerra - 13.02.2009 v 17:22