03.12.2014 v 14:49
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03.12.2014 v 15:45 od Thortogily.)
Jaro 3.Luny, 343.roku
Důležité oznámení!
Všichni členové Expedice slyšte či čtěte toho důležité oznámení!
Dnes probhělo diplomatické jednání ve věci boje Bolestí s trpaslíkem Urzinem, který je zástupcem města Goren-Zaru.
Diplomatikcé jednání probíhalo ve velmi přátelském duchu a na mnohých věcech jsme se shodli.
Po vyslyšení požodavků z obou stran a jejich souhlasem je stav následující.
Pokuď se podaří dobýt zpět Goren-Zaru
1. Veškeré zlato či cennosti, které při dobývání najdeme, nám připadnou - Leč Urzin, řekl že jich tam mnoho nezbylo
2. Urzin přislíbil dva své vojáky do budoucích bojů s bolestí.
3. Po dobytí zpřístupní Expedici Goren-Zarskou knihovnu.
Naoplátku chce Urzin
1. Pomoci s bojem proti Bolestí, dobýt celý Goren-Zar
2. Samostatně porazit první vlnu, aby věděl, že to myslíme vážně.
3. Každému bojovníkovi dodat Shunnarův lektvar.
Tímto pověřuji všechny členy, aby začli s výzkumem si hledáním receptu pro Shuuranův lektvar!
Z posledních střípků, které knihovna Isharu dodala jsou reagence tyto.
Rostlina podtemna (netuším jaká)
Míchat v kouzelné fontáně Arcana
Dozápis:
Expediční Alchymista Bugak mě navedl k orkům do táboru, kde prý mají přísadu do Shuunarova nápoje. Po chvilkovém rozmlouvání s obchodníky jsem zjistil, že se jedná o lektvar známý mezi orky jako Ibuprofenium, který tlumí bolest při zraněních či nemocech. Bohužel měli jen jeden na prodej, tak jsem ho okamžitě vzal a ukázal našemu skladníkovi, aby věděl co vybírat.
Toto je priorita číslo jedna celé Expedice!
Důležité oznámení!
Všichni členové Expedice slyšte či čtěte toho důležité oznámení!
Dnes probhělo diplomatické jednání ve věci boje Bolestí s trpaslíkem Urzinem, který je zástupcem města Goren-Zaru.
Diplomatikcé jednání probíhalo ve velmi přátelském duchu a na mnohých věcech jsme se shodli.
Po vyslyšení požodavků z obou stran a jejich souhlasem je stav následující.
Pokuď se podaří dobýt zpět Goren-Zaru
1. Veškeré zlato či cennosti, které při dobývání najdeme, nám připadnou - Leč Urzin, řekl že jich tam mnoho nezbylo
2. Urzin přislíbil dva své vojáky do budoucích bojů s bolestí.
3. Po dobytí zpřístupní Expedici Goren-Zarskou knihovnu.
Naoplátku chce Urzin
1. Pomoci s bojem proti Bolestí, dobýt celý Goren-Zar
2. Samostatně porazit první vlnu, aby věděl, že to myslíme vážně.
3. Každému bojovníkovi dodat Shunnarův lektvar.
Tímto pověřuji všechny členy, aby začli s výzkumem si hledáním receptu pro Shuuranův lektvar!
Z posledních střípků, které knihovna Isharu dodala jsou reagence tyto.
Rostlina podtemna (netuším jaká)
Míchat v kouzelné fontáně Arcana
Dozápis:
Expediční Alchymista Bugak mě navedl k orkům do táboru, kde prý mají přísadu do Shuunarova nápoje. Po chvilkovém rozmlouvání s obchodníky jsem zjistil, že se jedná o lektvar známý mezi orky jako Ibuprofenium, který tlumí bolest při zraněních či nemocech. Bohužel měli jen jeden na prodej, tak jsem ho okamžitě vzal a ukázal našemu skladníkovi, aby věděl co vybírat.
Toto je priorita číslo jedna celé Expedice!