10.02.2015 v 22:24
Na nějakou chvíli přeruším vývoj, abych se věnoval něčemu jinému, "80% práce se udělá za 20% času".
Je toho ještě víc, co bych chtěl a budu postupně na webu dělat, ale web by měl být plně funkční se zapracováním některých výhrad (z fóra a Facebooku) jako jsou např.:
a) matoucí/"zdvojená" tlačítka v záhlaví;
b) nelíbí se mi barva XY a průhlednost Z pozadí (viz Nastavení);
c) je to moc široké a nemám rád Novinky ve 2/ve 3 sloupcích (viz Nastavení);
d) nemám rád obrázky na pozadí a stýská se mi po černém zrnění na hnědém podkladu (viz Nastavení);
e) nelíbí se mi světlé odkazy.
V příštích dnech dojde k načítání nového webu z adresy manawydan.cz. Starý web bude ponechán zatím jako záloha pro případ, že by něco nefungovalo (ale proces registrace apod. už jsem zkoušel, tak snad nic nebude).
Je toho ještě víc, co bych chtěl a budu postupně na webu dělat, ale web by měl být plně funkční se zapracováním některých výhrad (z fóra a Facebooku) jako jsou např.:
a) matoucí/"zdvojená" tlačítka v záhlaví;
b) nelíbí se mi barva XY a průhlednost Z pozadí (viz Nastavení);
c) je to moc široké a nemám rád Novinky ve 2/ve 3 sloupcích (viz Nastavení);
d) nemám rád obrázky na pozadí a stýská se mi po černém zrnění na hnědém podkladu (viz Nastavení);
e) nelíbí se mi světlé odkazy.
V příštích dnech dojde k načítání nového webu z adresy manawydan.cz. Starý web bude ponechán zatím jako záloha pro případ, že by něco nefungovalo (ale proces registrace apod. už jsem zkoušel, tak snad nic nebude).