17.06.2015 v 13:35
Moc děkuji za postavu Berit v Isharu. Osobně mi to přišlo hodně vhod, protože se se svými nízkými, a tudíž pomalými, řemeslníky mohu věnovat ještě více práci a ještě méně času trávím zbytečným cestováním. Proto se chci zeptat, zda by podobná Berit nemohla postávat také v Cyproně. Jsem poněkud sklerotická a když doběhnu do Cyprony, tak jakž takž udržím první zboží, kvůli kterému jsem dorazila, a díky navigaci najdu obvykle i prodejce hned na první dobrou. Ale pokud mám v plánu kupovat ještě další položky, je to obvykle v čoudu, protože už neudržím za kolik se dané zboží prodávalo v Isharu. Prostě alespoň mně osobně by dost píchlo se pak jít zeptat zase té cypronské Berit, kde že to měli ty další věci. :-) (Jo, já vím, můžu si to zapisovat do svitku a bude to uber RP, ale to je spíš taková krajní možnost. :-) )
(Opět, jako vždy: nemám nejmenší tušení, jak moc složitý požadavek na vás kladu, proto se omlouvám, pokud je to nějak komplikované.)
(Opět, jako vždy: nemám nejmenší tušení, jak moc složitý požadavek na vás kladu, proto se omlouvám, pokud je to nějak komplikované.)
Brundibárka - Trpasličí kovářka, Cadfael - Hobití bylinkář, Jasmín Tříska - Hobití řezbář a truhlář, Radagasta - Trpasličí lovkyně, Raistlin - Trpasličí koželuh a kožešník, Kunigunda - Tajemství pro otrlé