19.07.2015 v 13:11
Po dlouhé úvaze jsem se rozhodl, že se pokusím svěřit ze svým problémem, ohledně Shunarova lektvaru, někomu mimo Quendë . Znám jistého Rubbyho, jenž sám sebe nazývá Guma, vlastně ani nechápu z jakého důvodu, ale vím že se jedná o velmi nadějného mladého alchymistu . Chvíli trvalo než jsem ho potkal, snažil jsem se ptát kolemjdoucích v Isharu ale nikdo nevěděl kdy by mohl Rubby být . Nakonec jsem ho potkal na tržišti . Po té co jsme se dostali do klidu jeho skromného domu, pověděl jsem mu vše co vím o Shunarovu lektvaru a problematice přísad, které do něho jdou . Slíbil že se pokusí kontaktovat své přátelé a sehnat vše potřebné k výrobě . Nepodaří-li se nám sehnat Ibuprofenium ani Tilaronpus pomocí obchodu, obávám se že budeme muset najmout nějáké dobrodruhy, kteří se nebudou bát sestoupit až do nejhlubších pekel, aby tam získali co potřebujeme, co potřebuje celý svět bojující proti bolesti .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Finis coronat opus - In nomine et ad honorem tenebrae