25.07.2015 v 12:24
Ano, počítám-li správně, máme již dost květů Tilaronpusu na pár kusů Shunarova lektvaru . Měl jsem obavu, že se mě nepodaří sehnat žádnou pomoc, ale zdá se že i v Kereldu si uvědomují, že mnozí potřebují naši pomoc . Sedět na zadnici a plakat nad rozpadajícím se, nedosažitelným Eldemarem mohu kdykoliv . Nyní je třeba pomoci těm, kterým pomoci dokážu . Sir Gerard mě osobně předal pár květů a to v podstatě "pouze" za přislíbení mé pomoci Kereldu v budoucnosti . Věřím tomu muži, zdá se být čestný a moudrý . Další věc je ta výprava, jenž chystá Rubby . Když jsem s ním mluvil, byl plný optimismu . Tvrdil že sehnal mocnou družinu, jenž ho v kobkách kolem Goren-zaru ochrání . Kéž jejich cestu opatruje Corellon .
OOC: jen pro připomenutí pro všechny kdož přislíbili svou účast, setkání dnes (sobota) v osm
OOC: jen pro připomenutí pro všechny kdož přislíbili svou účast, setkání dnes (sobota) v osm
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Finis coronat opus - In nomine et ad honorem tenebrae