03.08.2015 v 11:49
(03.08.2015 v 10:23)Whitey napsal(a): I když nemůžeš dát pokutu, můžeš Zákoníkem podat alespoň oznámení. Pokud se jich sejde víc od různých osob (závisí na jejich Vsimavosti nebo Inteligenci), může starosta atd. dát pokutu i bez nutnosti zacílit hříšníka.
Možná by se dalo upravit ze pokud je osoba vedená jako strážný (v systému skupin Zákoníku) tak se bude pro pokutu stačit jediné oznámení.
-whitey současný systém pokut je docela nevyhovující ale o tom jsme se bavili už velice dávno při potačkách s bratrstvem...tehdy šlo o složitou manipulaci se zákoníkem když potřebuji zaměřit cíl který se pohybuje velmi rychle
-systém hlášení hříšníků není ani trochu ideální....vlastně pravda je ta že se ke mně doneslo, že lidi už hodněkrát někoho nahlásili přes zákoník a já jsem s tím nic neudělal jednoduše proto, že to nikdy dotyčného hříšníka nikdy neukázalo ve starostovském zákoníku....dokonce tam byl i případ nahášení stejné osoby dvěmi postavami...možná by bylo fajny kdyby minimálně hlášení od občanů šlo vidět vždy
-skupina stráží může dávat pokuty....armádní hodnost kadet není v této skupině...tohle máme herně ošetřené a vyhovuje nám to
-ale to patří někam jinam...do této hádky se raději vměšovat nebudu
Horian Voren-správce Isharu, seržant Armády Isharionu
Linda Averová-žoldák ve službách Cyprony
Linda Averová-žoldák ve službách Cyprony