31.08.2015 v 14:14
Používáme stejný Bootstrap, jako všichni ostatní, výsledky budou stejné a ty weby se "rozsypou" totožně.
Dovolím si zapochybovat o tvojí kompetenci soudit mojí práci nebo odbornost a povyšovat se stylem "budiž ti omluvou" nebo "jde vidět, že jsi ještě nedělal pro náročnější klienty"..
S tím na mě nechoď. Já nejsem tvůj zaměstnanec, abys mi něco omlouval, věci dělám podle obecných zvyklostí a s využitím standardních široce užívaných technologií a knihoven. Tedy kvalitativně přinejmenším naprosto v normě. Weby a webové aplikace co aktuálně prodávám mají obvykle šesti až sedmimístnou cenu, věci za desítky tisíc jsou spíše bokovky, takže o náročnosti klientů nebo projektů bych tu moc nespekuloval.. 
"Nesmí sesypat".. nojo, to si ovšem "nesmíš vypnout JS". Nikdo z klientů a uživatelů to nedělá a tahle podmínka nikdy nepadla a nepadne.
Dovolím si zapochybovat o tvojí kompetenci soudit mojí práci nebo odbornost a povyšovat se stylem "budiž ti omluvou" nebo "jde vidět, že jsi ještě nedělal pro náročnější klienty"..

"Nesmí sesypat".. nojo, to si ovšem "nesmíš vypnout JS". Nikdo z klientů a uživatelů to nedělá a tahle podmínka nikdy nepadla a nepadne.