31.08.2015 v 21:13
(31.08.2015 v 21:07)Fujiwara napsal(a): Aha, tak to pak budou takové ty zakázky kde se napakuje všechno od úředníka, přes firmu až po EU... tomu bych i věřil že to tímhle stylem funguje. Já tomu teda nerozumím.Jo, to bude ono. Nejvíc na tom samozřejmě vydělá Brusel (aby to následně mohl přerozdělit na dotace na řepku, které shrábne Babiš) a ty weby jsou drahé, protože se hrozně krade.
Vůbec to nebude proto, že ty opravdu složité věci dělají celé týmy třeba čtvrt roku, že na ty weby chodí desítky či stovky tisíc lidí nebo že to přímo ovlivňuje běžné každodenní životy milionů lidí a ty weby nabízejí vysokou užitnou hodnotu či přímo slouží k finančním či jiným ekonomicky vysoce výnosným transakcím a že někteří členové týmů pobíraj díky své vysoké erudici třeba i "nekřesťanských" 120 a více tisíc měsíčně a ani trochu se přitom nečervenají (tj. 360 tisíc za jednu zakázku pro jednoho expertního člena týmu, přičemž takových lidí na tom dělá X a z něčeho se ještě musí platit kancly, provoz a něco musí být zisk pro firmu). Přes ty technologie lze řešit třeba tak složité věci, jako celou energetickou rozvodnou síť pro několik skandinávských zemí (to je reálný příklad, na kterém třeba zrovna pracují běžní smrtelníci - Češi) - tam nějaký milion už nikoho opravdu nevytrhne a na tom vývoji se to reálně velice snadno utratí a tou aplikací těch milionů pak každý den proteče několik.
To si nesmíš představovat web na úrovni http://mimibazar.cz. Chápu, že s takovou představou sociální nespravedlnosti tě ten milion bude dnes ještě budit ze sna.
EDIT: Já v 76 neignoruju žádnou výzvu k diskuzi. Kde to čteš? Té diskuze jsem se naopak i nějakou tou větou zúčastnil. Jen píšu, že v tomhle tématu se diskutuje o webu a že já žádnou diskuzi na dané téma ani hlasování nepoptával, že ani RadstaR hlasování nepoptával (ptal se na názory, to je rozdíl, o nějakých hlasech si začal mluvit ty) a že hlasovat se tady dá o něčem jiném. Že tu zkrátka diskuze a hlasování o jménech hráčů nebo účtů napříč aplikacema není relevantní, protože to téma přesahuje ten jeden web (na to ostatně upozornil už Biosek) a bylo by dobré to eventuelně hlasovat nebo diskutovat někde jinde, ať tu nemáme zbytečný chaos a OT. Zas nesmíš číst, co není nikde psáno.. To se pak těžko dá hodnotit úroveň veřejného projevu, když máš problém pochopit psaný text.
Mimochodem ty taky edituješ svůj post a nikdo ti to nemá za zlé. Je to odpustitelné, i když to občas působí zmatky.
EDIT2: Co bych tu měl podle tebe obhajovat? O té věci nás tu stejně nakonec diskutovalo X, takže je to úplně jedno. Už jednou jsem řekl, že jestli tvá slova nemám brát vážně, že stačí říct. Však je to jedno - hodinky=holinky: obojí se přece nasazuje, že ano (nevím, kdo tu zaměňuje slovíčka, když myslíš A a píšeš B a ještě to vlastně sám veřejně uznáváš). Jsem rád, že nikomu nic nezakazuješ a že se shodneme ve věci editů. Aspoň to pak nebude na 3 strany 20 postů, ale třeba jen 6 postů na 3 stranách..
EDIT3: Kdybych jen mohl poprosit, číslujme si prosím ale aspoň ty edity, kdo se v tom má pak vyznat.