Hodnocení tématu:
  • 1 Hlas(ů) - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[RP] [Město] Nullden
Ad.6
Pro západní budovu a její využití se již v budoucnosti pro rozvoj města hovořilo. Město není řádně organizované a chybí mu několik možností. Navrhl jsem tedy toto místo použít jako městskou knihovnu. Ve městě totiž začíná být hlad po kultuře a učencích, kteří znají recepty. Ve městě toho ovšem chybí více. Není zde holič, výkupčí trofejí a město trochu trpí svou organizovaností.
Navrhnul jsem tedy pár změn, které občané rádi uvítají. Poslal jsem svitek s žádostí o vyjádření Nulldenského čaroděje Cama, aby se vyjádřil, zda v budově jižní části Nulldenu opravdu potřebuje oba své prostory. Pravá část budovy slouží vespod jako vězení, nad ní je jeden pokoj, který je obýván. Nicméně levá část obsahuje dva pokoje a jeden z nich je zbytečně nevyužit. Vzhledem k tomu, že kouzelník Cam se ve vrchním pokoji zabývá už nějakou dobu svým výzkumem jedu Čtverzubce, nechal bych mu tedy vrchní pokoj a spodní bych voužil pro Holiče a Výkupce Trofejí.

[Obrázky: UO_20150908_110603_11024.jpg]

Dalším postupem je Nulldenský včelař Horus. Je to někdo bez koho si Nullden nedokáže představit život, jeho med je základem pro cukrovinky, které děti v Nulldenu doslova milují. Nicméně je trochu neštěstím, že Horusovo včelařství obývá zbytečně celkem velkou plochu, na které by se dala vybudovat budova, se zaměřením na ekonomický rozvoj města. Navrhl jsem tedy kompromis. Horusovo včelařství se přesune na jižní ostrůvek, kde mu bude vybudován přístřešek pro jeho včelařství. S tímto bych přesunul z náměstí trh na tento ostrůvek a zbudoval zde tržnici. Je pravdou, že tyto prostory jsou občas využívané pro radovánky a slavnosti, tak to může i zůstat, tržnici bych zvolil tak, aby krásně korespondovala s okolím. Těm snaživějším bych také časem krom stolků dovolil za složení peněžní kauce vybudovat si zde stánek, který by si mohli časem rozvíjet. Důvodem jest momentální záplava obchodníků, kteří z poklidného náměstí udělali vykřičenou ulici.

[Obrázky: UO_20150908_110627_68165.jpg]

Dalším bodem, který jsme nestihli dořešit jest převozník na druhou stranu břehu, kterého stále sháníme. Po uvažování jsem došel k závěru, že převozník je trochu nešťastné řešení z dlouhodobějšího hlediska. A pokuď se povede převozníka opět sehnat, setrval by zde jen do té chvíle, dokuď by se nepostavil most, který by spojoval Nullden a druhou stranu břehu. Doprava by tak díky tomuto mohla opět směřovat i po pevnině, což je hned v několika ohledech levnější a praktičtější.
Co je třeba také brát v potaz jsou Nulldenské lodě. Jedna spojující Ishar a Nullden funguje perfektně, nicméně samotný kapitán lodi již v minulosti dal dotaz, pro její zlepšení. Mluvil hlavně o nových plachtách a novému kormidlu, které by výrazně zvyšovalo rychlost, jakou by se dostal z Nulldenu a do Isharu nazpět.
Co se týká druhé lodě, která je nevyužívaná. Její prvotní úděl bych zvolil pro rozvoj rybolovu na otevřeném moři. Na otevřeném moři je prý co jsem se z klepů doslechl velké bohatství mořských perel a vzácných ryb. Co se týká nebezpečí na moři, tak nic vážnějšího jsem se nedoslechl. Nic co by zkušení kapitáni nezvládli. Ještě za posledního působení Starosty jsem já a cech Svobodných v Nulldenu již několikrát pomohli. Jednou jest oprava střechy u léčitele Borise, podruhé když jsme dodali materiál nutný k výcviku nových rekrutů, včetně zbroje a zbraní. Tito rekruti měli být hlavně nasazeni na věž v západní obytné části Nulldenu, která již v minulosti byla napadena mořskou stvůrou. Proto je nutné toto místo chránit už jen z důvodu bezpečí občanů. Nechráněná část jižního ostrůvku mi také dělala vrásky, bezpečí farmářů zde nikdo nehlídá a už jeden incident se zde přihodil. Pokuď dojde k mému zvolení, pokračoval bych také v posledním přání Starosty, to jest projevit zájem o západní Ostrovy, o kterých žádné informace nemáme. Nicméně pro Nullden jsou možným zdrojem obohacení a jeho rozvoje.
Odpovědět

Příspěvky k tématu
[Město] Nullden - od Sokar - 23.09.2013 v 22:02
RE: [Město] Nullden - od Stig - 08.09.2015 v 02:35
RE: [Město] Nullden - od Thortogily - 08.09.2015 v 12:33
RE: [Město] Nullden - od Stig - 08.09.2015 v 12:39
RE: [Město] Nullden - od Thortogily - 08.09.2015 v 13:20
RE: [Město] Nullden - od Thortogily - 08.09.2015 v 13:20
RE: [Město] Nullden - od Thortogily - 08.09.2015 v 13:21
RE: [Město] Nullden - od Thortogily - 08.09.2015 v 13:21
RE: [Město] Nullden - od Thortogily - 08.09.2015 v 14:41
RE: [Město] Nullden - od Brak - 08.09.2015 v 17:49