19.09.2015 v 09:57
Jenže i přes novy souboják má pravdu. Naroky sečných jednoruček jsou naprosto mimo ve vyslednym podani se štítem, jsou pomaly kolikrat jak 2h a dmg k smichu. To samy platovky. Když jsem to posledně jel stejnym způsobem, tj. udělat si vymaxovanyho tanka, tak jsem na lvlu 25 udělal stejny dmg a stejny utržil, co lvl 15 s obouručkou. Tak jsem to vzdal a přešel na obouruč, protože si prostě jinak nezahraju. Docela jsem pak byl zklamany z plátovek, jsem čekal jak se mi zvedne aspoň o 10 fyzicky rezist a znova ejhle, krom maličkyho narustu magicky odolnosti nic. Jsem akorat těžkopadna plechovka.
Ten štít by dle myho nazoru měl blokovat nepřátelskej průraz, popř. železný štíty, by mohly mit maly bonus proti ohni, dřevěny zase proti chladu.
Ono to v tom dungu potom spíš vypadá tak, že všichni raději rychle nasekaji bose, a ten tank se tam jen dívá. Kdyby ten tank měl se štítem nějaky bonus k redukci vysledneho poškození (tim myslim něco znatelneho a ne jen -3 dmg), tak by to bylo uplně jinak.
Ten štít by dle myho nazoru měl blokovat nepřátelskej průraz, popř. železný štíty, by mohly mit maly bonus proti ohni, dřevěny zase proti chladu.
Ono to v tom dungu potom spíš vypadá tak, že všichni raději rychle nasekaji bose, a ten tank se tam jen dívá. Kdyby ten tank měl se štítem nějaky bonus k redukci vysledneho poškození (tim myslim něco znatelneho a ne jen -3 dmg), tak by to bylo uplně jinak.