Hodnocení tématu:
  • 1 Hlas(ů) - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[RP] [Město] Nullden
Drahý Denetrie!

Po dlouhém zvažování jsem se rozhodl v dalších volbách již nekandidovat a raději zvolit odchod na odpočinek na klidném venkově. Ostatně nejsem už nejmladší a tak je čas předat kormidlo do rukou nějakého čilejšího kapitána. Pokud nebude žádného dalšího kandidáta, celá věc bude tedy prakticky uzavřená ve váš prospěch, takový je zákon.
Avšak vzhledem k okolnostem a skutečnosti, že konec mého funkčního období bude již brzy (6. Novu 353. roku) a ostatně také vzhledem k tomu, že i takováto změna musí být dobře připravena, musíme dočkat času! Věřte, že i já se na ten klid na vejminku, bafání dýmky a ohýnek praskající v krbu docela těším, takže se vynasnažím celou záležitost po 6. Novu uspíšit k brzkému rozuzlení, jak jen bude v mých silách. Více nyní udělat nemohu.

S pozdravem a přáním mnoha úspěchů,
Kornell, t.č. starosta Nulldenu

OOC: S jedním kandidátem dle pravidel žádné volby ani nebudou - pokud bude po prvním kole jen jeden zájemce, není co dál řešit. První kolo nejsou volby, ale spíš taková předvolební aktivita, kterou se měli profilovat jednotliví kandidáti. Volby by nastaly až v druhém kole a to jen za jistých okolností (viz část začínající na "V případě účasti 2 a více kandidátů v prvním kole "soutěže" nastávají tři možnosti").
Ale před 6.10. nemohu dle pravidel soutěž legálně ukončit a tak musíme chvíli posečkat.. Smile Sám bych snad i zvolil dřívější datum, pokud bych předvídal pouze jednoho účastníka, ale teď už to musíme nějak doklepat, není zbytí. Teda je, ale musel bych změnit pravidla a posunout termín, což sice podle pravidel udělat můžu, ale pro mě je to riziková kontroverzní akce, která by mi v téhle situaci (která je vždy v hráčské obci vnímána trochu vyhroceně) za to stála jen z nějakého extrémně závažného důvodu.
Znáte to tu dobře, ne - dneska změním pravidla a ukončím to dřív a zítra na mě vyskáče deset tuze angažovaných občánků, že jsem zas někomu svévolně a úmyslně uškodil a že chtěli pozítří všichni hrozně kandidovat a já jim to schválně znemožnil z nějakého zcela reálného a smysluplného důvodu. Biggrin

Takže jo, za sebe kdybych už nesepsal ty poměrně exaktní pravidla a nebyl poučený z minulosti (že si musím krýt záda zcela vyčerpávajícíma zveřejněnýma pravidlama, kterých se budu zuby nehty držet), klidně už to teď uzavřu a volby by ani nenastaly, z hlediska pravidel nyní nepřipadají vůbec v úvahu hned ze dvou důvodů (podle pravidel není dost kandidátů, ani dost občanů).
Odpovědět

Příspěvky k tématu
[Město] Nullden - od Sokar - 23.09.2013 v 22:02
RE: [Město] Nullden - od Stig - 08.09.2015 v 02:35
RE: [Město] Nullden - od Thortogily - 08.09.2015 v 12:33
RE: [Město] Nullden - od Stig - 08.09.2015 v 12:39
RE: [Město] Nullden - od Thortogily - 08.09.2015 v 13:20
RE: [Město] Nullden - od Thortogily - 08.09.2015 v 13:20
RE: [Město] Nullden - od Thortogily - 08.09.2015 v 13:21
RE: [Město] Nullden - od Thortogily - 08.09.2015 v 13:21
RE: [Město] Nullden - od Thortogily - 08.09.2015 v 14:41
RE: [Město] Nullden - od Brak - 08.09.2015 v 17:49