02.10.2015 v 20:41
No vidíš, a skoro už to vypadalo, že začínáš chápat a ono ne.. Pojďme to teda zkusit ještě jednou.
Je mi úplně jedno, u čeho si myslíš, že jsem měl zůstat.
Měj se fajn a někdy se zkus zamyslet. Třeba ti dojde, že místo plivání žluči a krásné české radosti z cizího neúspěchu si tu mohl něco dokázat, dodržet slovo, bavit ostatní hráče a zachovat si přitom nějakou čest, slušnost a úroveň.
Pa.
(02.10.2015 v 17:49)Fujiwara napsal(a): Můj vedoucí byl WDy a toho jsem poslouchal na slovo. Ty jsi nebyl můj nikdo. Jen sis na něco hrál. Byl jsi řadové GM, které akorát chtělo o všem rozhodovat, stavět se nad ostatní a jak Biosek řekl kopalo kolem sebe jako malé dítě. To že jsi byl "správce světa" nebo "gm lidí" neznamená, že budeš někomu brát právo na názor nebo určovat který názor je "mocnější" - jakože přesně tohle jsi praktikoval s tichým mlčením většiny RT, které tě dle mě toleruje právě jen díky tomu, že opravdu umíš spoustu technických věcí.Evidentně si vůbec nepochopil, kam lezeš a jaký tam jsou funkce, když už si nepamatuješ ani jejich názvy a posloupnost. Dál jsou to jen samé domněnky a tvoje výplody.
(02.10.2015 v 17:49)Fujiwara napsal(a): Jen já jsem ti řekl co si o tvém chování myslím a to pro tebe už byla silná káva, obzvlášť až jsi zjistil kdo jsem a že už jsem ti kdysi z pozice hráče řekl jaký na tebe mám názor. To musel být strašlivý pocit zjistit, že jsem v RT protože kdyby jsi nebyl nezvěstný, tak by ses jistě postaral o to, aby se takový individuál do RT nedostal. Možná jsi měl zůstat u hraní Valerie, ty posty a snahy měly aspoň nějakou kvalitu. A konečně těm dnešním nevděčným rozmazleným hráčům ukázat jak se má na RP shardu hrát se svojí dodnes fungující guildou Semper Fidelis a funkčním městem Cyprona(ta fungující guilda a město je prosím Stigovo vyjádření ke stavu Cyprony a Semper Fidelis jen několik měsíců staré).Názor na interní fórum píše, kdo chce. Zas tak výjimečný nejsi, tak tu ze sebe nedělej spasitele, který přišel zachránit svět před zlým kazisvětem.
Je mi úplně jedno, u čeho si myslíš, že jsem měl zůstat.
(02.10.2015 v 17:49)Fujiwara napsal(a): O všem co se týká shardu rozhoduje vždy a pouze RT tým, který má vedoucího s konečným slovem a zodpovědností předpokládám. Ne Stig rádoby šéf a nadGM. A už vůbec ne hráči minimálně ne v otázce interních návrhů.No a to je právě tvůj omyl. Tak si znovu přečti, co bylo ohledně dané věci vyhlášeno a nemluv tu o věcech, o kterých absolutně nemáš páru.
(02.10.2015 v 17:49)Fujiwara napsal(a): Ne nepochopím proč vytahuješ interní informace na veřejné fórum, kde to není vůbec nutné a navíc prezentuješ své osobní pocity. Předpokládám, že jsi neustál to že zmínil mě - někoho kdo tu neudělal nic. Místo třeba jiných dříčů jako jsi ty.Proč vytahuješ interní informace ty? Proč bych nemohl prezentovat své osobní pocity? Zmínil to, jak jsme tě vypudili z RT, což si ty sám popřel, když si řekl, že si odešel sám z vlastní vůle. Jo, ale pak si vlastně řekl, že jsem tě vyhnal já, když se ti to hodilo do krámu. Tak se prostě jen rozhodni, jak to vlastně bylo a nedělej tu ze sebe ocáska.
(02.10.2015 v 17:49)Fujiwara napsal(a): To je zpětná vazba. Když budeš mlátit psa jako štěně, tak tě taky hned nepokouše. Ale třeba jednou až vyroste ti to spočítá. Tohle jsou akorát reakce od hráčů, které ovšem nedokážete unést. Někde je prostě chyba. Ty screeny kousek výše moc vizitku nedělají, očividně se GMka baví na účet hráčů. Zneužívají své pravomoce a kazí jim hru. Většina je asi starších nevím, problém je že si nevážíte ani takových hráčů kteří to tady byli schopní zvednout z popela a zase něco dělat. A to se prostě moc neodpouští ve hře, kde je pár posledních hráčů.Mně zas takový problém nedělá to unést. Jak kdo jedná, to je jen vaše vizitka, je mi to jedno, však dělejte co umíte.
(02.10.2015 v 17:49)Fujiwara napsal(a): To víš, ty máš problém s každým kdo se odváží nesouhlasit s tvým písmem svatým. Ty se tak nějak obecně velice rád nad ostatní nadřazuješ.Milý.. Fujiwaro, mám zato, že se mimo již zmíněnou hierarchii nad tebe nebo nikoho jiného nikdo nenadřazoval. Mám ale zato, že v pozici nováčka bys měl spíš pozorovat, učit se a respektovat všechny služebně starší, jak bývá zvykem a ne naklusat a hrát si na Ježíše.
(02.10.2015 v 17:49)Fujiwara napsal(a): Víš co je komické, že tvé veřejné vystupování z pozice člena RT je dlouhodobě otřesné. A že je vás tam několik. Jinde se hráčům pomalu klaní, vykají jim. Protože si uvědomují, že bez nich budou nic. Vy se chováte jako hulváti a pak se divíte jak to dopadne.Já mám zato, že se k lidem chovám slušně. Dokud se nezačneš chovat, jak se chováš. Tak si to přeber, jestli se ti zato mám klanět, nebo jestli bys třeba ty osobně spíš zasloužil doplnit vychování, které evidentně někdo nehezky zanedbal.
(02.10.2015 v 17:49)Fujiwara napsal(a): Tady sami nadáváte a pak trestáte slabší nadávky nebo nedej bože nějaký náznak negativního hodnocení vaší skvělé práce? Zneužíváte pravomoce GM a chcete dělat zákon? Člověk co sám dělal mega support někomu dává afk kontroly a vůbec dohlíží na dodržování pravidel? Někdo kdo má problémy se svým chováním z pozice GM chce vychovávat hráče a baví se o nějakých normách chování?O interních rozhodnutích tu s tebou nehodlám polemizovat, tak bylo rozhodnuto a není v naší kompetenci to zpochybňovat.
(02.10.2015 v 17:49)Fujiwara napsal(a): A neříkej že končíš, to by jsi zradil celý RT tým a klesl na moji chabou úroveň. Ba ještě na nižší, protože já jsem nikdo a ty jsi NĚCO.Dost pochybuju, že bych klesl tak snadno..
(02.10.2015 v 17:49)Fujiwara napsal(a): A vůbec nevím o co ti jde. Ok Wdyho návrh podpořený dalšíma = zrušení rasových GM se asi neosvědčil protože to nějak moc nešlape.Zkus chvilku zastavit a přemýšlet místo toho prázdného tlachání. Co se proboha neosvědčilo, když to ani nevstoupilo v platnost?
(02.10.2015 v 17:49)Fujiwara napsal(a): Negativní element odešel, tak teď ti do toho už kamarádi kecat nebudou. Vše si zase budeš dělat jako předtím bez blbých keců od někoho kdo se do RT vlastně neměl ani dostat. Naopak ti budou palcovat tvé návrhy a psát pochvaly. Hledáš problém někde, kde žádný není. Cyprona a Ishar zase pojede jak po másle, DL jako vyšitá, politika, král... Možná bys mohl překonat i Galrana, kderý aspoň dělal/dělá kvalitně a s láskou pro hráče... ale tomu sám nevěříš a já taky ne.S těmahle kecama jdi do háje prosímtě, fakt, ušetři mě i sebe takových trapáren. Dík.
(02.10.2015 v 17:49)Fujiwara napsal(a): ono nezbyl skoro žádný questař co - většina to prostě už neunesla, skoro všichni přijdou jen když se hlasuje o něčem po čem jim je skoro prd. Ale jinak jsou nezvěstní, už vím. Akorát se to těžce přiznává a hledá se viník. Když se řeší něco většího, tak tam nepíše nikdo a pak řvou hráči když to na nich testujete ingame s pomocnou berličkou, že jde o betu. Často se pak zjistí, že to není zase tak super jak si někdo představoval. Zkusím ještě ukecat Akamu, kdyby měl chuť pronést pár slov o tom tvém jednání. Ten tady taky nahrál stovky hodin a má dobrou představu o tom jak to tady funguje.Je mi jasné, že čím horší stav, tím lépe ti to udělá, ty můj malý čecháčku..
(02.10.2015 v 17:49)Fujiwara napsal(a): Tohle je doufám z mé strany poslední(ano už se opakuju) reakce na tvůj "vítězný" post. Ale myslím že hodně lidí tě už zná, takže je to jedno.Taky doufám. Myslím, že hodně lidí zná i tebe, takže opravdu je to asi jedno.
Měj se fajn a někdy se zkus zamyslet. Třeba ti dojde, že místo plivání žluči a krásné české radosti z cizího neúspěchu si tu mohl něco dokázat, dodržet slovo, bavit ostatní hráče a zachovat si přitom nějakou čest, slušnost a úroveň.
Pa.