02.10.2015 v 22:09
Třeba tenkrat když mi triad za gm hodil do baglu na Melonovi ty věci z domu nějakyho hráče kteryho moje postava ani neznala? Po tom co jsem po x měsících toho kováře nalognul a následně si jen šel pobrat material ktery jsem si sam natěžil a přetavil. Nehledě na to, že s moji postavou pak manipolal i tak, že ji stucknul ve hře a ja se nemohl přihlásit do účtu celý večer? Asi si moc dobře pamatuješ naši vzajemnou konverzaci, kdy jsem na tebe apeloval, že na dvou věcích si zakladam. Neojebavam hráče a nelžu. Nasledně tu byl v novinkach na cca tyden thread o tom jakej jsem kripl a že kradu jako straka. Tenkrát jsem právě skončil právě kvůli tomuhle, protože tady racionalni pochopeni nebo spravedlnost neni, dokonce jsem v tu chvili opravdu byl přesvědčeny, že ja kokot jsem něco opravdu omylem vzal a sam jsem se nabidl že to vrátím (čímž jsem vam naprosto dokonale nahral do karet) a okamžitě jsem byl za toho bubáka zloděje Thortogilyho já (kdo semnou hraje ve hře, tak moc dobře ví, že já se snažim dělat věci povětšinou pro dobro všech a nějaky penize apod. blbosti vubec neřešim). Jedinej kdo mě zpatky dotahl byl Fujiwara, kterymu jsem jasně tenkrat řekl, že jakmile na mě jakkoli znova zaútočí GM tam skončim. Což trvalo do chvile než se začal formovat cech Svobodných, kdy jsem se znova stal terčem dementních vtipů
Denetrius Aho - Radní Svobodných, Válečník
Drsnej Jakšmirgl - Vévoda ze Šmirglu, Vynálezce Pepřového Cvelfa a Gnomí haxny na česneku, ale hlavně Farmář
Spiritea - Knihovnice a opatrovnice Arcana, Bardka