02.10.2015 v 22:12
(02.10.2015 v 21:54)Thortogily napsal(a): Cca před rokem jsem se tu snažil sám dostat mezi RT, kdy jsem byl okamžitě odmitnut s tím, že shard potřebuje aktivní hráče, tedy zůstal jsem jako aktivní hráč a dělal eventy, RP s tím, co jsem jako hráč udělat mohl i když si většina z vás myslela bůh ví co. Dodneška jsem k RT chtěl jen kvuli jedine věci, a to dělat random eventy a spolupracovat s hráči, nikdy mi jako zbytku nešlo o nějakou mega nadvladu na blbostma, ktery ja ve hře neřešim. I přes to jak aktivní jsem mohl být, dostal jsem za to akorát vždycky přes prsty. Asi chápete kam tím mířím
Hele, tobě zcela klidně a upřímně řeknu, že stejně jako Fujiwara si pro mě jeden z těch lidí, kteří za hráče maj cenu mnohem větší než v týmu, který by dokázali akorát rozložit zevnitř.
a) Je to jen můj názor.
b) Možná se pletu, to nikomu neberu. Ale moje zkušenost s Fujiwarou spíš mluví o opaku, aspoň co se jeho týče.
c) Hlasoval bych proti přijetí vás obou. Fujiwara mi sice možná i tohle vytkne, ale imho je to moje právo. Podle mě by to fakt nedělalo dobrotu a asi nejsem sám, kdo si to myslí.
Jinak tebe a tvojí práce za hráče si celkem vysoce cením, přestože jsme se taky několikrát nepohodli. Vůbec bych se nebál ti dát víc prostoru, což jsem měl taky v úmyslu udělat a je jen na tobě, jak s tím naložíš.
To už je holt život a nemusí si všichni spolu dokonale sednout, ale to snad není konec světa..