(06.12.2015 v 05:19)Biosek napsal(a): Kazdej brecel ze mag je imba. Predelal jsem maga a kazdej breci, ze jsem predelal maga. Podileli se na tom vsichni magove ze serveru, ktery o to meli zajem a na ktery jsem sehnal kontakt.
Cil? Aby nebyl mag imba, ale aby taky nebyl k nicemu.
Vysledek? Kazdej breci.
Jake je z toho ponauceni? Radsi ani nebudu psat.
A ne neni to o big bossovi. Ale radsi nebudu psat o cem to je.
Biosku, byť to tu nikdo nikdy nepíše, ikdyž by se to mělo, práce se cení. Avšak při re-tvorbě(předělání) maga je potřeba se ptat i ne-magu, abys věděl, jestli to k ostatním classum není moc OP nebo naopak moc suché aneb věta:
Citace:Obecně mám však pocit, že tu poslední dobou chybí představa o hře jako celku. Především, co se týče vyváženosti postav a herních mechanizmů. Některé nepopulární rozhodnutí považuji spíše za důsledek absence celkové vize.
konkrétně u maga byl problem u haste: představ si postavu s největším dps ve hře kterou nelze chytit .. no není to nádhera ? :-)
ano tady jsi dokonce lehce hrábl do tzv. "mýho písečku" kdy jsi mě jako barda party boostera totalně vyřadil ze hry s tím svým plošným uber haste, ale zrovna u tohodle bych asi po 2 dnech vyšuměl...
ale to byl jen jeden z "kousků" .. osobně bych opět nekritizoval maga, ale celek
a máš pravdu není to jen o big bossovi, ale taky o zdravé úvaze jako o celku
PS: hral jsem 3 magy a zrovna mě se třeba nikdo neptal :-), ikdyž je fakt, že tady to zas bylo z osobních důvodů, aneb velkou zlou Gheedu nikdo nemá rád (pro což mám velmi silné pochopení, viť Monty :-D :-* )
E: raději se krotim a dál psát nebudu :-) ... status z postu č. 103 pod čárou stále platí
Hraju proto, abych si dokazoval, jak velký organ jsem.