07.12.2015 v 13:59
(07.12.2015 v 00:58)Glum007 napsal(a): Někdy obchodníci mají opravdu nesmyslné ceny. Když jsem pátral proč, docela mě to překvapilo. Nejdřív jsem si myslel, že je to z důvodu, nachytat nepozorné hráče na záměnu stříbrňák/zlaták. Skutečný důvod je však jiný. Nastavením přehnané ceny lze jednoduše udělat z vendora neomezené skladiště věcí, co se nevejdou hráči do banky. Navíc bez poplatků za každý přístup. Často je to mnohem výhodnější, než skladovat věci v domě, nebo bance. Domnívám se, že situace, kdy vendor hráči nahrazuje skladiště, nejsou ojedinělé. Nemyslím si, že by se jednalo o pravidlo, ale děje se to poměrně často.
Ono reálně jde možná ještě trochu o něco jiného - pohodlně si vybrat věci, co člověk vykoupil a které prostě v batohu vendora tak snadno nenajde, protože se tam překrývají stovky itemů a tak není tak snadné to přetahat ručně.. Nevím, jak teď, ale příkaz "obsah" v minulosti na vendorův batoh vůbec nefungoval. Takhle to mělo aspoň co vím, XY lidí.
Takže já myslím, že nikdo nechtěl ani tak očurat poměrně nemilosrdné nastavení skladování věcí (sklad je malý, bedny to neunesou a abys to měl všechno doma na zemi vyložené, tak musíš mít barák o velikosti hradu), ale spíš šlo o to, vůbec nějak jako craft fungovat a vybrat věci z vendora.