Ráda bych v nejbližší době uspořádala schůzi se zájemci o spolupráci s městem. V této době sháníme například farmářské výrobky, různou kovovou rudu, kameny a další hornické produkty, dřevo a prkna, kameny energie (broušené drahokamy mohu dodat) a podobně. Celou poptávku zde sepisovat nebudu, takže kdo má zájem o práci a umí dělat rukama, dejte vědět, kdy byste se mohli dostavit. Poptáváme poměrně široký sortiment věcí a práce se najde takřka pro všechny řemeslníky. V případě potřeby se pokusíme poskytnout nářadí z dílny kováře. Je možné se domluvit i mezi čtyřma očima, zejména, pokud se nepodaří najít čas vyhovující všem.
Nebojte se dostavit i pokud máte zájem dohodnout se na čemkoliv jiném - pokud to bude mimo téma schůze, můžeme se domluvit posléze. A pokud by se dohodl termín vyhovující více lidem, je možné, aby dorazili i zájemci o obchod obecně - třeba se po schůzi podaří spojit i další nabídku a poptávku mimo spolupráci s vévodstvím.
OOC: Mám čas:
9.12. od cca 21:00
10.12. od cca 18:00 (v nejhorším případě o něco později)
13.12. někdy večer (v případě zájmu o tento termín upřesním později)
Vím, že je to narychlo, takže termíny v dalším týdnu dám kdyžtak vědět.
Zatím se mi ozvali:
Dorion Strack, Risam a jeho společnice Anaelie, Eliška Dubová - tuším (snad jsem nepopletl žádná jména, případně se omlouvám).
Budu s Vámi počítat, teď už jen najít vhodný termín. Pokud by to bylo možné, můžeme se sejít třeba ve více lidech - dřevorubec pak může předat dřevo rovnou truhlářovi, který udělá prkna atd. a hlavně na tom ušetříme čas a další lidé se poznají mezi sebou ve hře.
Nebojte se dorazit i pokud jste úplní začátečníci a třeba si i myslíte, že nemáte co nabídnout a že teď potřebujete spíš jen podporu, protože by to mohla být skvělá příležitost, jak se setkat s dalšími a dohodnout se na všestranně výhodném startu.
Kdo nemá moje ICQ - 310030621, dnes večer budu na příjmu.
Jinak sem i veřejně můžete napsat, kdo má čas kdy. Nejspíš to usnadní dohodu pro případ schůze ve více lidech.
Nebojte se dostavit i pokud máte zájem dohodnout se na čemkoliv jiném - pokud to bude mimo téma schůze, můžeme se domluvit posléze. A pokud by se dohodl termín vyhovující více lidem, je možné, aby dorazili i zájemci o obchod obecně - třeba se po schůzi podaří spojit i další nabídku a poptávku mimo spolupráci s vévodstvím.
OOC: Mám čas:
9.12. od cca 21:00
10.12. od cca 18:00 (v nejhorším případě o něco později)
13.12. někdy večer (v případě zájmu o tento termín upřesním později)
Vím, že je to narychlo, takže termíny v dalším týdnu dám kdyžtak vědět.
Zatím se mi ozvali:
Dorion Strack, Risam a jeho společnice Anaelie, Eliška Dubová - tuším (snad jsem nepopletl žádná jména, případně se omlouvám).
Budu s Vámi počítat, teď už jen najít vhodný termín. Pokud by to bylo možné, můžeme se sejít třeba ve více lidech - dřevorubec pak může předat dřevo rovnou truhlářovi, který udělá prkna atd. a hlavně na tom ušetříme čas a další lidé se poznají mezi sebou ve hře.
Nebojte se dorazit i pokud jste úplní začátečníci a třeba si i myslíte, že nemáte co nabídnout a že teď potřebujete spíš jen podporu, protože by to mohla být skvělá příležitost, jak se setkat s dalšími a dohodnout se na všestranně výhodném startu.
Kdo nemá moje ICQ - 310030621, dnes večer budu na příjmu.
Jinak sem i veřejně můžete napsat, kdo má čas kdy. Nejspíš to usnadní dohodu pro případ schůze ve více lidech.
Valerie (Semper Fidelis) - kovářka, drátenice a slévačka, vévodkyně Cyprony