12.01.2016 v 16:46
Problém CS4 je především vyplňování tabulkových hodnot. Nikdo to neudělá, mě to nebaví. Z hráčů se za ty léta nabídli tak tři, práci odvedli dva - jeden návrh ještě pro cs3, jeden to co používám jako základ CS4.
Uděláš to, Alvine? Nebo budeš jako všichni ostatní nadávat že to není?
Pro většinu změn PROSÍM A ŠKEMRÁM jestli mi je někdo otestuje.
Kolik testů jsi Alvine udělal, aby jsi měl vůbec právo nadávat že je něco špatně a že to někdo zkazil?
Poslední věc: Nikde jsem tu nenapsal že máte prosit o opravu čehokoliv. Jediné co jsem chtěl - dokonce jsem uvedl vzor - aby jste slušně oznámili že je to problém který vám vadí, a případně slušně požádali o reparace.
Přestaň také prosím s větou "chtěl jsem tu zase hrát, ale.." - nevěřím ti. Pokud bys chtěl hrát tak hraješ, a nevymlouváš se na věc která se tě aktuálně vůbec netýká.
Uděláš to, Alvine? Nebo budeš jako všichni ostatní nadávat že to není?
Pro většinu změn PROSÍM A ŠKEMRÁM jestli mi je někdo otestuje.
Kolik testů jsi Alvine udělal, aby jsi měl vůbec právo nadávat že je něco špatně a že to někdo zkazil?
Poslední věc: Nikde jsem tu nenapsal že máte prosit o opravu čehokoliv. Jediné co jsem chtěl - dokonce jsem uvedl vzor - aby jste slušně oznámili že je to problém který vám vadí, a případně slušně požádali o reparace.
Přestaň také prosím s větou "chtěl jsem tu zase hrát, ale.." - nevěřím ti. Pokud bys chtěl hrát tak hraješ, a nevymlouváš se na věc která se tě aktuálně vůbec netýká.
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.