21.02.2016 v 16:21
Na 100% jsme v cechu měli v jedne z knihoven "Deník Svobodných", "Receptář Svobodných" a strašně moc trofejí (nehet titána apod.), také si pamatuji, že snad jako jediní jsme měli kanelovane nákrčníky schované v jedné z truhel. Měli jsme v te knihovně hodně vzácných receptů droplých z dungeonů (Kanelovy Nákrčník, Velký destilační přístroj apod.)
Co se týká šmirgla tak jsem u něj žádný svitek nenašel, nejde nějak v logu najit jméno vendora Kaiya a kam všechny ty věci šly? Tušim že vendora mazal system ve chvili kdy se nasadil ten system se svitkama (v opačnem případě jsem s farmem na dlažbě, že nemam ani na semínka)
Co se týká šmirgla tak jsem u něj žádný svitek nenašel, nejde nějak v logu najit jméno vendora Kaiya a kam všechny ty věci šly? Tušim že vendora mazal system ve chvili kdy se nasadil ten system se svitkama (v opačnem případě jsem s farmem na dlažbě, že nemam ani na semínka)
Denetrius Aho - Radní Svobodných, Válečník
Drsnej Jakšmirgl - Vévoda ze Šmirglu, Vynálezce Pepřového Cvelfa a Gnomí haxny na česneku, ale hlavně Farmář
Spiritea - Knihovnice a opatrovnice Arcana, Bardka