Co by vás přitáhlo zpět ke hře?
Citace:- neřekl bych, že někdo dostal negativní známku za nošení zbraně ve městě (mimochodem, donedávna byla ve hře zima, takže kdo chodí nahý.. no, domyslete si sami, jak to na RP shardu působí, ale ono je to blbé i obecně), za to se dávají pokuty
to je to ocem mluvim ... jak to pusobi ? ale na koho ??? na invis GM? ako prominte myslim ze telku vsichni mame .... (pokud nemam komu kazit hru jak muzu byt zato penalizovanej ???)
pokud kazim hru GM tak sorry ale ked chce vidiet RP nech si somnou pokeca a nech necaka v invise (mne tiez nikdo za hranie tu neplati ,nemam potrebu kecat sam zosebou) 
- ze je zima ? sak to mate systemove ochranene ked je v zime nahej pride arkticka zima a uz za to ma nejake postihy
-ked sme uz pritom tak prave toto by ho mali penalizovat zakony mesta a nie hodnotenie GM

Citace:- hodnocení RP samozřejmě není ani prezentováno jako součást RP, ani by to nedávalo smysl, takže nijak to nesouvisí s tím, jestli je GM hidlé nebo není.. součást RP je chování postavy ve hře, za to dostáváš známku, nepamatuju moc lidí, co by s tím mělo nějaký problém
no ja mam si mne tam zapis  Wink nerozumim dovod znamkovani RP ve hre kdys sme tam max 3 (poprosim vysvetlit) porad podotykam ze hranie RP sam zosebou je lekarska diagnoza a v dnesni dobe se da lecit  Biggrin 

Citace:- pokud napadneš systémovou stráž, reakce jsou automatické, GM to nijak neovlivní.. ale troufnu si říct, že pokuta, zabití bojového peta a zabití hráče - to vše mi přijde RP, protože útočník jsi ty
to sem napsal jen jako zhrnuti s trestem souhlasim ....

Citace:Nošení zbraně ve městě není nonRP, ale je to proti zákonům města, stál venku ve war modu s lukem v ruce, tak dostal AFK kontrolu, na což začal mít nonRP řeči a měl medvěda v domě, za to dostal ode mne mínus, které jsem teda už dneska zrušil a dal plus, protože od té doby se choval normálně, další mínus pak dostal od jiného GM, které si taky všimlo že měl medvěda v domě
poprve z hlediska RP nevim proc bych nemoh mit medveda v dome ??? co na tom neni RP ? v realnim svete uz maji doma i tygry doma .... a este ku tomu sme ve fantasy svete i kdybych tam mnel draka porad by to bylo RP .... (zadam objasneni proc to neni RP)
podruhe jak si sam napsal uz ho 2 GM penalizovali za stejnou vec a on porad ani nevel ze dela neco zle ... to my chce nekdo rict ze je spravy ??? nechapu jak sa muze nekdo napravit kdys ani nevi ze dela neco spatne (tohle to mne hrozne ****)

Citace:potom jak píšeš protestoval nahatý u brány ve war modu s lukem, což než jsem vůbec logl mi bylo zděleno po ICQ, mohl jsem to řešit přes NPC stráž, ale loglnul jsem herní postavu, on v tom pokračoval i přes varování, tak jsem mu dal jeden herní den (6 hodin) v base, bez pěněžního postihu, bohužel mu guardi killnuli medvěda, ale dostal nového. Kdyby hrál starosta, tak mu nejspíš napaří víc i s peněžní pokutou. Potom s ním měl rozhovor Biosek
tomuhle nerozumim kdys to ctu jak to ctu porad to vypada jak obajoba tveho konani ...
Ja napsal ze si te vazim za to ze si to nakonec takhle resil  Thumb Up

Nemam v umyslu nekoho urazet tymhle postem kdys se tak stalo omlouvam se mozna sem se chybne vyjadril....
Ceki Vanas [Válečník]
Sares Nemerax [Čarodej]
Tom Harras [Černá řemesla]
Odpovědět

Příspěvky k tématu
RE: Co by vás přitáhlo zpět ke hře? - od Phcko - 03.06.2016 v 17:04

Skok na fórum: